Premium-sijoituskorit OP-Henkivakuutuksen asiakkaille nyt verkossa

OP-Henkivakuutuksen asiakkaat voivat valita vakuutuksensa sijoituskohteen OP:n laajasta rahasto- ja sijoituskorivalikoimasta. Op.fi-palvelussa ja OP-mobiilissa asiakkaiden valittavana ovat nyt myös OP Premium -sijoituskorit. Myös niihin tehtyjä sijoituksia voi lisätä tai vähentää omatoimisesti digipalveluidemme kautta.

OP Premium -sijoituskorit sijoittavat varat maailmanlaajuisesti korko- ja osakemarkkinoille sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin. OP Premium -sijoituskorit ovat eri riskitasoille räätälöityjä valmiita varainhoitoratkaisuja: varovaisen asiakkaan OP Premium 25, maltillisen asiakkaan OP Premium 50 sekä tuottohakuisen asiakkaan OP Premium 75. 

OP Premium -sijoituskorien suositeltu vähimmäissijoitusaika vaihtelee sijoituksen riskitason mukaan kolmesta kuuteen vuoteen. Ne sopivat hajautettua ja aktiivisesti hoidettua varainhoitoratkaisua hakeville asiakkaille. 

Vakuutussäästöihin liitettyjä sijoituskohteita voi muuttaa op.fi-palveluun kirjautumalla. Ne löytyvät myös OP-mobiilista kohdasta Sijoitukset – Vakuutussäästäminen.

Vakuutussäästämisen OP Premium -sijoituskoreja hallinnoi OP-Henkivakuutus Oy ja niiden salkunhoidosta vastaa OP Varainhoito Oy.