Voit hallita rahastojen kuukausisäästämistä myös OP-mobiilissa

Rahastojen kuukausisäästämisen hallinnointi laajenee op.fi-palvelusta OP-mobiiliin. Ominaisuus löytyy jo Applen laitteilla käytettävästä OP-mobiilista.

Applen puhelinten ja tablettien käyttäjät voivat nyt hallinnoida rahastojen kuukausisäästämistä OP-mobiilissa.

Kuten op.fi-palvelussa, myös OP-mobiilissa voi muuttaa kuukausittaista säästösummaa, eräpäivää, veloitustiliä ja veloituksen toistuvuutta. Lisäksi säästämisen saa keskeytettyä toviksi tai lopetettua kokonaan.  

Android-laitteisiin, kuten Samsungin puhelimiin ja tabletteihin, uusi ominaisuus tulee tammikuussa 2023. Kuukausisäästämisen pystyy toki aloittamaan OP-mobiilin Android-versiossa kuten tähänkin asti. 

Omistaja-asiakas sijoittaa edullisemmin 

Varallisuuden kerryttämisen vaivattomuus on kasvattanut rahastojen kuukausisäästämisen suosiota. Tämän vuoden marraskuuhun mennessä yli 100 000 asiakasta on aloittanut kuukausisäästämisen.  

Rahastojen kuukausisäästäminen helpottaa myös hajauttamista. Ostoja ei tarvitse yrittää ajoittaa, sillä kurssihuippujen lisäksi kuukausisäästäjä osuu myös laskusuhdanteeseen, jolloin samalla säästösummalla saa enemmän rahasto-osuuksia. Ajallisen hajautuksen lisäksi sopivan rahaston valitsemalla saa myös maantieteellistä ja toimialakohtaista hajautusta.  

Kuukausisäästämisen voi aloittaa useimpiin OP:n rahastoihin. Omistaja-asiakkaille lähes kaikkien rahasto-osuuksien ostaminen ja myyminen on maksutonta. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta rahasto-osuuksista maksetaan myös 0,25 % OP-bonuksia.