Kiinteistösijoittaminen

Vuoden rakennuttaja 2023 on OP Kiinteistösijoitus Oy

Vuoden rakennuttajaksi 2023 on valittu OP Kiinteistösijoitus Oy, joka rakennuttaa monipuolisesti erilaisia kiinteistökohteita asuinkerrostaloista yhteiskuntakiinteistöihin eri puolille Suomea.

Olemme OP Kiinteistösijoituksessa otettuja saamastamme tunnustuksesta. Teemme vastuullista ja monimuotoista kiinteistösijoittamista tehokkaalla 20 hengen asiantuntijaorganisaatiolla ja hallinnoimme 3,4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta Suomessa sekä noin 0,8 miljardin euron varallisuutta globaalisti. Hienoa, että pitkäjänteinen työmme on huomattu. Tämä tunnustus kohdistuu koko henkilöstöömme ja kannustaa jatkamaan työtä alati muuttuvassa toimintaympäristössämme, kertoo OP Kiinteistösijoituksen rakennuttajapäällikkö Kari Kangasmaa.

Vastuullisuudessa OP Kiinteistösijoitus on yksi alansa edelläkävijöistä. Lisäksi he hyödyntävät monipuolisesti rakennuttamisen eri toteutusmuotoja ja kehittävät koko ajan rakennuttamisen prosessiaan. Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli on valinnut vuoden rakennuttajan vuodesta 2007 alkaen.

Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry on valinnut vuoden rakennuttajaksi 2023 OP Kiinteistösijoitus Oy:n. Yritys on yksi Suomen suurimpia kiinteistövarallisuuden hoitajia ja rakennuttaa monipuolisesti uusia asuinympäristöjä ja yhteiskunnallista infraa koko Suomen laajuisesti. OP Kiinteistösijoitus on myös tunnettu useiden haastavien kohteiden rakennuttajana, kuten Kansi ja Areena -hankkeen Tampereella.

Vuoden rakennuttajan 2023 toiminnassa vastuullisuus on vahvasti näkyvissä. OP Kiinteistösijoitus on sitonut vastuullisuustavoitteitaan ja tekemistään kotimaisiin ja kansainvälisiin sopimuksiin toimien esimerkkinä muille alan toimijoille. Osana sosiaalista vastuuta vuoden rakennuttaja käy jatkuvaa vuoropuhelua sidosryhmien kanssa esimerkiksi rakennuttajan ja vuokralaisten yhteisistä vastuullisuustavoitteista.

Tiesitkö, että OP Kiinteistösijoitus Oy:n kohteisiin voit sijoittaa rahastojen kautta?

Tutustu asunto- ja kiinteistörahastoihin

Lue lisää vuoden 2023 rakennuttajasta