Koira ja mies

Maksuton Pentuneuvonta-palvelu Pohjola Koira- tai Kissavakuutuksella

Turvaa alle 1-vuotias koiran- tai kissanpentu Pohjola Vakuutuksen lemmikkivakuutuksella 30.11.2019 mennessä ja sisällytä vakuutukseesi hoitokuluvakuutus. Saat maksuttoman Pentuneuvonta-palvelun lemmikillesi.

Tällainen on FirstVetin Pentuneuvonta

Pentuneuvonta on FirstVetin tarjoama palvelu alle 1-vuotiaalle koiran-/kissanpennulle. Virtuaalisen pentuneuvontakäynnin aikana saat tietoa pentuajasta, pennun kehityksestä sekä siitä, mitä missäkin lemmikin iässä kannattaa ottaa huomioon. Voit halutessasi saada FirstVet-eläinlääkäriltä myös lisätietoa lemmikkisi rodusta ja voit kysyä häneltä mahdollisista pentuajasta askarruttavista asioista.

Pentuneuvontakäynnin jälkeen saat sähköpostiisi kattavan kirjallisen paketin pennun yleisimmistä terveysongelmista sekä niiden ennaltaehkäisemisestä.

Näin hyödynnät määräaikaisen Pentuneuvonta-edun

1. Turvaa lemmikkisi Pohjola Koiravakuutuksella tai Pohjola Kissavakuutuksella 30.11.2019 mennessä ja sisällytä vakuutuksesi hoitokuluvakuutus terveydenhoitoon liittyvien kulujen varalle.

2. Lataa FirstVet-sovellus mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta, luo käyttäjätili ja lisää pentusi tiedot. Muista mainita pennun rotu.

3. Varaa sinulle sopiva Pentuneuvonta-aika arkipäivältä klo 8 ja 18 välillä. Kirjoita esitietokenttään sana ”Pentuneuvonta”. 

4. Neuvontakäynti tapahtuu videopuhelun välityksellä mobiililaitteessasi. Avaa sovellus ennen käynnin alkamista ja ole valmiina, kun eläinlääkäri soittaa.