OP Privatelle kansainvälistä tunnustusta

Finanssialan julkaisu Euromoney palkitsi OP Private -palvelun Suomen parhaana. Tunnustuksen taustalla on palvelun pitkäaikainen kehitystyö.

Kansainvälinen finanssialan julkaisu Euromoney on palkinnut OP:n varainhoitopalvelut Suomen parhaana. OP Private -palvelu voitti High Net Worth Individuals- eli yli miljoonan euron varallisuuden asiakkaiden sarjan. Palkinnon perusteena oli viime vuonna lanseeraamamme varallisuudensuunnittelupalvelu. 

Euromoney on aiemminkin palkinnut OP:ta. Vuonna 2020 lehti valitsi private banking -palvelumme Suomen parhaaksi.

Pitkäjänteistä palvelukehitystä

OP on palvellut private banking -asiakkaita yli kaksikymmentä vuotta. OP Private -palvelu on suunnattu asiakkaille, joilla on yli 300 000 euron sijoitusvarallisuus. Sen kautta asiakas saa yksilöllisen sijoitusratkaisun, oman varainhoitajan sekä kaikki tarvitsemansa pankki- ja vakuutuspalvelut.

Private-palvelua myös kehitetään jatkuvasti. Tarjoamme Euromoney-palkinnon voittanutta OP Private Wealth Planning -palvelua asiakkaille, joilla on yli miljoonan euron sijoitusvarallisuus. Se koostuu kattavan varainhoidon lisäksi perintösuunnittelusta, lähipiirin sijoitusasioiden hoidosta sekä juridisesta avusta esimerkiksi sijoitusyhtiön perustamiseen. 

OP Private -palvelusta saa lisätietoa osuuspankista ja verkosta.