Teemme yhdessä hyvää -lahjoitushaku käynnissä 6.12. asti

OP Keski-Suomi myöntää tänä vuonna Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia yhteensä 15 000 eurolla. Tutustu hakemukseen ja tule mukaan!

Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa oleva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. Hakuaika on 12.11.-6.12.2020.

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella, mikä on Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta voi hakea kaikki tahot, myös aikaisemmin pankilta lahjoituksia saaneet. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksityishenkilöille, eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Millaista hyvää te lahjoituksen avulla tekisitte?

Rahaa on jaossa 15.000 euroa, ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tutustu hakemuslomakkeeseen ennakkoon ja täytä hakemus huolellisesti. Yksilöi lahjoituksen käyttökohde ja kerro meille perustelut, miten juuri te pystyisitte lahjoituksin turvin tekemään hyvää. OP Keski-Suomen hallitus tekee joulukuun aikana päätökset lahjoituksista - kohteista ja saajista.

Täytä hakulomake viimeistään 6.12. klo 23.59

Lahjoitukset ovat osa pankin vastuullisuutta ja yhteisöllistä toimintaa. Haluamme näillä Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksilla tuottaa hyvää mahdollisimman laajasti pankin toimialueella. Tule mukaan! Vinkkaa lahjoiushausta omissa kanavissasi.

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #opkeskisuomi

Ystävällisin terveisin
OP Keski-Suomi


Lisätiedot: Pia Saikkonen, viestintäpäällikkö 010 256 5610