' '

Avoimia työpaikkoja – Trainee

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on 6,5 miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 132.000 asiakasta Satakunnan alueella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.

Haemme nyt OP Länsi-Suomeen useampaa henkilöä   

Trainee-ohjelmaan   

Tehtävässäsi vastaat timanttisesta asiakaskokemuksesta. Perehdyt ja opit suunnitelmallisesti monipuolisissa finanssialan työtehtävissä. Työskentelysi meillä alkaa Päivittäis- ja Online -tiimeissämme. Osaamisen ja suoriutumisen kehittyessä pääset rakentamaan urapolkuasi kohti säästämisen ja sijoittamisen tai rahoituksen asiantuntijatehtäviä sekä myöhemmin mahdollisesti kohti esihenkilötehtäviä.   

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä perehdytämme ja tuemme sinua urapolullasi. Tärkeintä on kyvykkyytesi ja asenteesi rakentaa laadukkaita asiakaskokemuksia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Kohtaat tavoitteellisesti ja ilolla asiakkaita kaikissa palvelukanavissa. Ensisijainen työskentelypisteesi on Porissa tai Raumalla. 

Mitä odotamme sinulta?  

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea ja innostunut asiakaspalvelusta, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta, sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Toivomme sinulta löytyvän myyntihenkisyyttä, sekä tuloksentekokykyä. Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä toisen asteen tutkintoa (voit olla myös juuri valmistumassa).  

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Meillä on kattava työterveyshuolto, vakuutusturva ja tuemme monipuolisesti työhyvinvointia. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi 28.4.2023 mennessä.   

Lisätietoja tehtävistä kertoo pankinjohtaja Ville Aalto-Setälä, p. 044 7141 455 ja pankinjohtaja Satu Lehtinen, p. 044 7141 410.

Katso lisätietoja avoimesta tehtävästä, sekä rekrytoinnin aikataulusta tästä.