OP Lounais-Suomen henkilökunnan yhteystiedot

Tiesithän, että palvelemme ajanvarauksella arkisin kello 8 - 19.

Saat meihin kätevästi yhteyden kohdasta Asiakaspalvelu. Voit varata ajan joko konttorille tai vaikka vaivattomaan verkkoneuvotteluun, voit jättää soittopyynnön tai kysäistä saman tien pika-apua chatistä.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. Olemme suurimman osan päivästä asiakastapaamisissa, jolloin emme voi vastata puheluihin, mutta voit jättää halutessasi viestin tai soittopyynnön, niin palaamme asiaan. Soittopyyntöä jättäessäsi muistathan kuunnella vastaajaviestin loppuun asti, muuten soittopyyntösi ei tule perille.

Puheluiden hinnat (hinnat koskevat myös jonottamista):

0100-alkuinen palvelunumero: Normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm)

010-alkuinen palvelunumero: Kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,167 €/min (hinta sisältää ALV:n)

Puhelut ulkomailta:
Jos soitat OP:n asiakaspalveluun muualta kuin Suomesta, puhelinliittymäsi tarjoava operaattori voi periä puheluista lisämaksua. Hinnat ulkomaanpuheluille saat operaattoriltasi.

Muistathan, että verkkoviesti on aina turvallinen yhteydenottokanava. Voit lähettää meille viestin, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille sähköpostia. Muista lähettää luottamuksellista tietoa (kuten henkilötunnus) sisältävä sähköposti aina suojattuna.

Pankin sähköpostiosoite on lounais-suomen@op.fi ja asiantuntijoiden osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Suojatun sähköpostin voit lähettää allaolevan ohjeen mukaan.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa: Vakuutuksen asiantuntijat OP Lounais-Suomessa

OP Lounais-Suomen asiantuntijoiden suorat numerot

OP Kodin yhteystiedot löydät täältä!