OP Private Pohjois-Savo varallisuutesi hoitajana

OP Private Pohjois-Savo on Pohjois-Savon Osuuspankin yksityispankkipalvelua tarjoava yksikkö, joka palvelee yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä Pohjois-Savossa.

OP Private on yksityispankkipalvelua parhaimmillaan. Jokaiselle OP Private -asiakkaalle on nimetty oma henkilökohtainen varainhoitaja, joka pitää huolta niin varallisuuteen liittyvistä asioista kuin muista pankki- ja vakuutuspalveluista. Private -palvelumme sopii ensisijaisesti sinulle, jolla on yli 300 000 euron sijoitusvarallisuus. Henkilökohtainen varainhoitaja huolehtii varallisuudesta asiakkaan valinnan mukaan joko kokonaisvaltaisesti tai toimii asiantuntija-apuna. 

Asiantuntijamme auttavat sinua kartuttamaan omaisuuttasi, joka tuo turvaa niin omaan kuin läheistesikin elämään pitkälle tulevaisuuteen. Verotus on vahvasti läsnä kaikissa varallisuuteen liittyvissä asioissa. Osaava keskustelukumppani osaa kertoa erilaisista veroseuraamuksista ja vaihtoehdoista niin erilaisissa omaisuuden siirtoihin liittyvissä asioissa kuin vaikkapa sijoitusten verotuksessa.

Tarjoamme OP Private varallisuudenhoitopalvelua kaikkien Pohjois-Savossa toimivien OP Ryhmän pankkien asiakkaille. Asiakkaan käytettävissä ovat myös pankin rahoituksen, yrityspalveluiden ja lainopillisten palveluiden asiantuntijat sekä Pohjola Vakuutuksen asiantuntijat. 

Lakipalvelumme OP Private-asiakkaiden käytettävissä

OP Pohjois-Savon Private-asiakkaana saat meiltä asiantuntevaa lainopillista palvelua varallisuuteesi liittyvissä perhe- ja perintöoikeudellisissa lainopillisissa kysymyksissä ja sinulle ajankohtaisissa asioissa. Olipa sitten kyse varallisuutesi testamenttaamisesta, lahjoittamisesta tai muusta, saat kokeneiden asiantuntijoidemme palvelut käyttöösi. 

Tervetuloa asiakkaaksi OP Private Pohjois-Savoon

Meillä OP Privatessa asiakkaiden elämä ja varallisuus nähdään kokonaisuutena ja pyritään huolehtimaan koko perheen asioinnista. Asiakkaat saavat siis paljon enemmän kuin perinteistä varainhoitoa. Tarjoamme asiakkaille laajennetun palvelu- ja tuotevalikoiman sekä asiakastilaisuuksia ajankohtaisista sijoittamisen teemoista.

Kiinnostuitko Private-palvelustamme? Ota yhteyttä sijoituspäällikkö Riitta Malkkiin, puh. 010 258 8320, riitta.malkki@op.fi