OP Suur-Savo myy Pieksämäen nykyisen konttorikiinteistön

OP Suur-Savon Pieksämäen konttori muuttaa Veturitalleille vuodenvaihteessa. Pankin kiinteistöhallinnan asiantuntija Mika Korpelan mukaan nykyisen konttorin liiketila on huonokuntoinen, eikä se vastaa tämän päivän pankkitoiminnan vaatimuksia.​

OP Suur-Savo etsii parhaillaan uutta omistajaa nykyiselle konttorikiinteistölleen. Korpelan mukaan uuden omistajan on oltava valmis satsaamaan kiinteistöön ja kehittämään sitä: ”Uudella omistajalla tulee olla kiinteistön ja tilojen kehittämissuunnitelma.” Pankin tavoitteena on, että kiinteistölle tai tontille luodaan uutta toimintaa, joka edistää Pieksämäen keskustan elinvoimaa.

Korpela kertoo, että konttorikiinteistö myydään tarjousten perusteella, ja se on myynnissä syyskuun ajan: ”Kiinteistöstä kiinnostuneet voivat olla minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä puhelimitse tai sähköpostitse.”

OP Suur-Savon uuden Pieksämäen konttorin tilasuunnitelmat ovat valmiina, ja urakoitsijakilpailutus on käynnissä parhaillaan. Pankki muuttaa Veturitallin kiinteistöön vuodenvaihteessa.

 

Lisätiedot:

OP Suur-Savon kiinteistöhallinnan asiantuntija Mika Korpela, mika.korpela(a)op.fi tai puh. 040 543 5461