Reppu joka selkään -keräys tulee taas: OP Ylä-Pirkanmaa kerää koulureppuja vähävaraisten perheiden lapsille

Vuosittainen Reppu joka selkään -keräys järjestetään 10.–28.7. yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Kampanjalla tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia lukuvuoden alussa.

Reppu joka selkään -keräyksellä halutaan varmistaa tasavertainen alku koulutielle: tavoitteena on, että mahdollisimman monella lapsella on oma reppu heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien.

- Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hope ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin, kertoo Leena Selkee Ylä-Pirkanmaan Osuuspankista.

Tarvikkeilla on suuri vaikutus kouluintoon, minkä vuoksi mahdollisuus omaan reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Reppu joka selkään -keräyksessä kuka tahansa voi lahjoittaa koululaiselle repun tai muita koulutarvikkeita. Lahjoitusten toivotaan olevan uusia ja siististi pakattuja.

-Keräys on järjestetty jo kuudesti ja sen avulla on joka vuosi saatu tuhansia reppuja peruskoululaisille ympäri Suomen. Olemme saaneet asiakasperheiltä paljon kiitollista palautetta, kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Hope ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki tuki on tervetullutta, ja apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa. Lapsiperheiden talous on voimakkaasti kohonneiden elinkustannusten myötä aiempaa tiukemmalla, minkä vuoksi lasten ja nuorten yhdenvertaisuuden tukeminen on erityisen tärkeää.

Lahjoitukset voi toimittaa 10.–28.7. Virtain, Ruoveden ja Kihniön konttoreihin niiden kassapalvelun aukioloaikoina.