Kesäduuni OPn piikkiin, Sommarjobb på OPs bekostnad

Kesäduuni OP:n piikkiin – Nuorten kesätyökampanja

Hei sinä 15–17-vuotias nuori,

 

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Vaasan Osuuspankki etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Nuorten kesätyöhaku päättyi 14.4.

 

Nuoria kannustettiin hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.

 

 

 

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä!

 

 

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Mallilan osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

 

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2023 yhteensä yli 2000 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kymmenes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

 

Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löytyvät täältä.

 

 

#kesäduuniOPnpiikkiin #sommarjobbpåOPsbekostnad

 

Tämän kampanjan avulla Vaasan Osuuspankki kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.

Lisätietoja kampanjasta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jens Björknäs p. 010 256 3717 tai jens.bjorknas@op.fi.