Kesäduuni OPn piikkiin, Sommarjobb på OPs bekostnad

25 nuorta saa kesätyöpaikan paikallisista yhdistyksistä Vaasan Osuuspankin tuella

Hei sinä 15–17-vuotias nuori, Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Vaasan tuella. Kesätöiden hakuaika oli käynnissä 4.–31.3. ja työtä haettiin suoraan yhdistykseltä.

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. 

Hakuaika päättyi 31.3.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Vaasan osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.   

Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänäkin vuonna yli 2500 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdestoista kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin. 

 

Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löytyvät täältä.

 

 

#kesäduuniOPnpiikkiin #sommarjobbpåOPsbekostnad

 

Tämän kampanjan avulla Vaasan Osuuspankki kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.

Lisätietoja kampanjasta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jens Björknäs p. 010 256 3717 tai jens.bjorknas@op.fi.