Tarkasta maksukorttisi asetukset ja hyödynnä edut

Voit säätää maksukorttisi turvarajoja, nostaa luottorajaa ja muuttaa maksuohjelmaa joustavammaksi helposti verkossa tai OP-mobiilissa. Muista hyödyntää myös korttisi edut!

Korota luottoraja sopivaksi

Voit nostaa luottorajaasi kätevästi verkkopankissa. Kun maksat isot ostoksesi luotolla, hyödyt luottomaksamisen lisäominaisuuksista, kuten bonuksista. Voit tehdä luottorajan korotuksen sekä op.fi:ssä että OP-mobiilissa. Saat päätöksen heti ja korotus on voimassa saman tien. Samalla kun nostat luottorajaasi, voit säätää korttimaksujesi turvarajan sopivaksi.

Tarkasta turvarajasi

Tiesitkö, että kortillasi on päivittäiset turvarajat? Milloin olet viimeksi tarkistanut ne? Turvarajoilla voit suojautua mahdollista väärinkäyttöä vastaan, mutta niitä on helppo säätää tarpeen vaatiessa ennen suurempia hankintoja. Muutokset astuvat voimaan heti.

Muista hyödyntää joustava lyhennysohjelma

Luottokorttisi käytettyä luottoa ei välttämättä tarvitse maksaa kokonaan takaisin heti seuraavassa kuussa, vaan voit lyhentää sitä sovitun maksuohjelman mukaisesti. Usein luottokortti on osamaksuvaihtoehtoja edullisempi rahoitusvaihtoehto.

Luoton siirto tilillesi

Tiesithän, että voit nostaa luottokorttisi limiittiä myös pankkitilillesi? Pystyt nostamaan limiittiä tilillesi op.fi:ssä ja OP-mobiilissa.

Hyödynnä maksukorttisi edut

Omistaja-asiakkaana saat Visalla maksaessasi Tuoteturvan, joka vakuuttaa korttiostoksesi 180 päiväksi.

Lue lisää Tuoteturvasta

Turvallista maksamista!