OP vahvistaa mobiilimaksamisen tarjontaansa Google Payllä

OP panostaa mobiilimaksamisen palveluihin ja tuo Google Payn tänään asiakkaidensa käyttöön.

Älypuhelimilla ja -kelloilla maksaminen, eli mobiilimaksaminen, on Suomessa vielä muita Pohjoismaita harvinaisempaa, mutta sille on olemassa merkittävä kasvupotentiaali.

– Mobiilimaksamisen sovellusten käyttö on helppoa, kätevää ja turvallista. Uskon, että seuraamme Suomessa muiden Pohjoismaiden trendiä ja otamme kasvuharppauksen mobiilimaksamisessa palveluiden kehittyessä ja uusien maksutapojen tullessa osaksi ihmisten arkea, sanoo OP:n arjen talouden palveluiden johtaja Masa Peura

OP laajentaa nyt mobiilimaksamisen tarjontaansa Android-puhelimissa ja älykelloissa. Google Pay on OP:n asiakkaiden käytettävissä kaikilla Visa-korteilla 8.3.2022 alkaen. Palvelulla voi maksaa lähimaksupäätteillä, sovelluksissa ja verkkokaupoissa.

Google Payllä voi maksaa myös yli 50 euron ostokset lähimaksulla ilman kortin tunnusluvun näppäilyä, mikäli kortin turvarajat ja tilin käyttörajoitukset sallivat sen. Yli 50 euron lähimaksuissa laitteen lukitus avataan ennen maksua turvallisuussyistä.

– Google Pay täydentää OP:n monipuolisia mobiilimaksamisen palveluja: monet asiakkaamme ovat toivoneet Google Paytä käyttöönsä, ja on hienoa päästä nyt vastaamaan tähän toiveeseen, Peura kertoo.

Palvelu on turvallinen maksutapa, eikä asiakkaan korttitietoja anneta tai tallenneta laitteeseen tai sovelluksiin Googlelle tai välitetä kauppiaille maksutapahtuman yhteydessä. Google Payn voi ottaa käyttöön OP-mobiilissa tai Google Pay -sovelluksen kautta.

Lisätietoa OP:n asiakkaille Google Payn käyttöönotosta ja yhteensopivista maksukorteista: op.fi/googlepay