Suurin vahinko on, ettei elä

Vakuutusyhtiö ei tietenkään vie ketään vuorikiipeilemään tai edes pilatekseen. Mutta se antaa tunteen ja tiedon taloudellisesta turvasta kaiken varalta. Ja SE on vakuutusyhtiön tehtävä. Mahdollistaa eläminen. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

 

 

Uusi nimi, tutut palvelut

Kun nimemme vaihtuu Pohjola Vakuutukseksi, kaikki vakuutukset ja palvelut pysyvät ennallaan. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tehdä mitään.

 

Nainen nauraa

Tartu #EläSe 24H -haasteeseen!

Mikä sinua jäisi harmittamaan, jos elämäsi loppuisi huomenna? Haluamme haastaa ihmisiä miettimään omaa elämäänsä ja omia arkisia valintojaan. Siksi haastammekin koko Suomen #EläSe 24H -haasteeseen!

#EläSe 24H -haasteessa on vuorokausi aikaa ryhtyä sanoista tekoihin. Mieti mikä tekemätön juttu jäisi harmittamaan, jos et voisi toteuttaa sitä enää huomenna ja tee se NYT.

Näin osallistut haasteeseen:

  1. Kerro Facebookissa ja/tai Instagramissa, mitä aiot tehdä. Toteuta haaste, tägää postaukseen @pohjolavakuutus ja #eläse.
  2. Haasta mukaan 3 kaveria.
  3. Hashtagilla #EläSe palkitaan viikoittain sykähdyttävin teko.

Huomioithan, että näemme vain julkiset postaukset, joten laita julkaisusi tai profiilisi julkiseksi jotta voimme huomioida tekosi.

Ratkaisevaa ei ole se mitä teet, vaan miksi teet! Se voi olla hyvinkin pieni asia, kunhan olet oikeasti haastanut itsesi tekemään jotain sinulle tärkeää.

#EläSe #PohjolaVakuutus