Mökkiranta

Stuglån

Sök stuglån på nätet och underteckna avtalen elektroniskt

Stuglån för finansiering av en fritidsbostad

Finländarna firar traditionellt sommar på stugan och för många inleds stugsäsongen redan tidigt på våren och visst går det att besöka stugan också året om. På stugan kan man slappna av från storstadsvimlet, njuta av den finländska sommaren och naturen samt bada bastu och simma. Dessutom kanske många stadsbor drömmer om att flytta till landet och njuta av naturen där. Många finländare drömmer om en egen sommarstuga där man enkelt kan komma närmare naturen och lugnet på landet i motsats till den hektiska livsrytmen.

Ansök om stuglån på nätet – ett stuglån ansöks som ett bolån

Ansök om stuglån på nätet: för att köpa en stuga ska du ansöka om ett bolån och som användningsändamål välja fritidsbostad. När du fyllt i ansökan kontaktar vi dig och anpassar lånet till din livssituation. Du kan jämföra olika lånebelopp med bolåneräknaren.

Om du håller på att låta bygga en stuga eller genomför en grundläggande reparation på stuga, ska du ansöka om ett separat bygglån. För en ytligare reparation av stugan kan du ansöka om ett renoveringslån. Om du inte är säker på vilket lån du ska ansöka om, ska du kontakta oss så kan vi diskutera situationen.

Letar du ännu efter en egen stuga?

Mäklarna hos OP Hem hjälper dig att hitta en stuga. Kontakta mäklaren och kom överens om en visning – på platsen eller som en distansvisning. Det är möjligt att göra bostadsaffärer digitalt. Då kan hela affären skötas oberoende av tid och rum.

Fritidsbostäder till salu hos OP Hem

Du får OP-bonus för stuglånet

Som ägarkund hos oss får du OP-bonus för dina lån. Med bonus kvittar du t.ex. bankens serviceavgifter och försäkringspremier. Du kan använda bonus bl.a. för betalningen av serviceavgifter eller försäkringspremier. Dessutom får du som ägarkund alla ägarkundsförmåner samt rabatt på bank- och försäkringstjänster.