bolån

Ansök om bolån hos oss

Ansökan om bolån börjar alltid med en digital låneansökan. Du kan ansöka om bolån för att köpa eller bygga en bostad eller för att köpa en tomt. Bostaden kan vara en fast bostad, fritidsbostad eller placeringsbostad.

Bostaden är den största investeringen för många av oss. När bankärendena löper smidigt, löper också vardagen och du kan betala lånet bekymmersfritt. Det lönar sig att ansöka om bolån i god tid redan före bostadsvisningarna när det börjar kännas aktuellt att köpa en bostad. Du kan ansöka om bolån fastän du inte ännu vet vilken bostad du kommer att köpa eller vilka säkerheter som behövs. Ansök om bolån också då du behöver lån för grundlig renovering. Låneofferten binder dig inte till att ta ett bolån hos oss, det är bara en offertbegäran!

Fyll enkelt i din bolåneansökan
 

  1. Fyll i och sänd låneansökan på nätet
  2. Du får en preliminär låneoffert genast eller så kontaktar vi dig
  3. Efter det går vi igenom låneförhandlingarna samt uppgifterna som du lämnat i ansökan och säkerheterna för lånet
  4. Du får sen en låneoffert som är bindande för banken
  5. Som partner kan du bekräfta den gemensamma ansökan om bolån

    Notera! Du behöver nättjänstkoder för att ansöka om bolån. Om du inte har koder till någon bank, ber vi dig kontakta oss. Ring våra dagliga tjänster på telefon 010 297 2901.

     
 

Det lönar sig att bli ägarkund hos oss

Som ägarkund hos andelsbanken får du förmåner för viktiga saker genom hela livet. Ditt bolån ger OP-bonus, som används till exempel för betalningen av försäkringspremier för ditt nya hem.

Som ägarkund kan du också få lång fast ränta på ditt bolån för hela lånetiden, rent av för 25 år. Om du vill kan du återbetala ditt bolån med lång fast ränta i förtid utan extra kostnader.

Du får också rejält med rabatt på våra banktjänster och försäkringar samt förnyade förmåner för placering.

Läs mer om ägarkundskapet här