Tervetuloa asioimaan

OP Laihia (viralliselta nimeltään Laihian Osuuspankki) on perustettu vuonna 1926. Olemme lähellä asiakasta – pankkimme toimii Laihialla ja pankillamme on kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Olemme olleet OP Ryhmän jäsen toukokuusta 2015 alkaen.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Laihia on jäsentensä omistama, kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.
Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. OP-bonuksilla voi maksaa esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja OP Ryhmän vakuutuksia.
Pankillamme on 6 700 asiakasta. Omistaja-asiakkaita on yli 3 100. Asiakkaita palvelemme 8 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on merkitsevyyden vahvistaminen Laihian Osuuspankkiin, sen tuotteisiin ja palveluihin. Tavoitteemme on löytää yhdessä asiakkaiden kanssa parhaat ratkaisut heidän talouteen liittyviin tarpeisiin. Näin luodaan kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Olemme päätöksenteossamme itsenäinen ja omistaja-asiakkaiden valitsemien hallintohenkilöiden ohjaama pankki. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen toimintaympäristömme kehittämiseen Laihialla.