43 nuorta saa kesätyöpaikan paikallisista yhdistyksistä OP Etelä-Pirkanmaan tuella

Ensimmäinen kesätyöpaikka on nuorelle tärkeä etappi. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa OP lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys tarjoaa nuorelle kesätyön kahdeksi viikoksi.

Viime kesänä nuoret työllistyivät yhdistyksissä esimerkiksi somesisältöjen tuottajiksi, kunnossapitotehtäviin sekä urheilu- tai kulttuuritapahtumien ja kesäleirien apulaisiksi. Tuen saavan yhdistyksen vastuulla on toimia nuoren työnantajana ja huolehtia työnantajavelvoitteiden toteutumisesta. OP edellyttää yhdistyksiltä sitoutumista Vastuullisen työpaikan periaatteisiin.

OP Etelä-Pirkanmaa tarjoaa tänä vuonna tuen yhteensä 43 nuoren työllistämiseksi. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. 

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.

Haku päättynyt 31.3.2024 kello 23:59

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukosta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen.

  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

  • Haemusten tulee olla perillä viimeistään su 31.3. klo 23:59.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun!

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänäkin vuonna yli 2500 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdestoista kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin. 

Lisätietoja OP Etelä-Pirkanmaa: Elsa Hoikkanen, elsa.hoikkanen@op.fi