Kuvituskuva. Pariskunta sohvalla.

Asumisen palvelut elämäsi kotiin

Haaveiletko kenties ensimmäisestä omasta kodista, lisäneliöistä kasvaviin tarpeisiisi, suuremmasta puutarhasta tai kodista kaukana keskustan vilskeestä? Me olemme apunasi kaikkiin asumisen palveluihin liittyen.

Lainaa unelmiesi kotiin ja haaveidesi loma-asuntoon OP Etelä-Pohjanmaasta

Asunnon ostaminen on monen suomalaisen suurin sijoitus. Meiltä saat turvallisen asuntolainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Asiantuntijamme opastavat sinut varautumaan korkojen nousuun sekä muihin elämän mahdollisiin muutoksiin. Tarjoamme käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla elämäsi kotiisi.

Asuntolainaa pystyt hakemaan helposti verkossa. Lainatarjous ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Tiesithän, että myöskään kohteen ei tarvitse olla vielä tiedossa lainaa hakiessasi? Lainaneuvottelun jälkeen saat pankkia sitovan lainatarjouksen. Tällöin pankki on sitoutunut myöntämään lainaa tietynlaiseen asuntoon lainaneuvottelussa sovituilla ehdoilla. Alustavan lainatarjouksen avulla asunnosta voi tehdä vain ehdollisen ostotarjouksen. Se tarkoittaa, että ostotarjouksen ehtona on rahoituksen järjestyminen.

Ostamassa tai myymässä – OP Koti Etelä-Pohjanmaa on apunasi

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet onnistuneita asuntokauppoja Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 1966 jo 56 vuotta. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutumme läpikotaisin. Se on hyödyllistä, sillä Etelä-Pohjanmaalla asuntokaupat edellyttävät vankkaa seudun tuntemusta. Eteläpohjalainen on reilu, rehellinen ja suora. Myös välittäjämme kunnioittavat ja arvostavat samoja arvoja. Luotettavuus, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen kuuluvat yrityksemme arvoihin.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.