Asuntorahoituksen neuvottelija ja asiakas

Unelmana oma koti?

Haaveiletko kenties ensimmäisestä omasta kodista, lisäneliöistä kasvaviin tarpeisiisi tai kaipaako nykyinen kotisi remonttia? OP Etelä-Pohjanmaan paikalliset asiantuntijat ovat apunasi kaikissa asumisen unelmissa. Tavoitat meidät helposti suorilla yhteystiedoilla.

Asiantuntija oli ystävällinen, asiallinen ja tilanteeni hyvin huomioiva. Lainapalvelu oli nopeaa. Sain myös paljon tietoa minulle entuudestaan hyvin vieraasta aiheesta.

Lainaa unelmiesi kotiin ja haaveidesi loma-asuntoon OP Etelä-Pohjanmaasta

Asunnon ostaminen on monen suomalaisen suurin sijoitus. Meiltä saat turvallisen asuntolainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Asiantuntijamme opastavat sinut varautumaan korkojen nousuun sekä muihin elämän mahdollisiin muutoksiin. Tarjoamme käyttöösi turvalliset digitaaliset vaihtoehdot eri vaiheisiin matkalla elämäsi kotiisi.

Asuntolainaa pystyt hakemaan helposti verkossa. Lainatarjous ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Tiesithän, että myöskään kohteen ei tarvitse olla vielä tiedossa lainaa hakiessasi? Lainaneuvottelun jälkeen saat sitovan lainatarjouksen. Tällöin pankki on sitoutunut myöntämään lainaa tietynlaiseen asuntoon lainaneuvottelussa sovituilla ehdoilla. Alustavan lainatarjouksen avulla asunnosta voi tehdä vain ehdollisen ostotarjouksen. Se tarkoittaa, että ostotarjouksen ehtona on rahoituksen järjestyminen.