Seniori tabletilla

Varmuutta verkkoon -digiopastukset

Kaipaatko sinä tai läheisesi apua pankkiasiointiin verkossa? Tule mukaan OP Etelä-Pohjanmaan Varmuutta verkkoon -digiopastuksiin! Tapahtumat ovat maksuttomia ja apua turvalliseen pankkiasiointiin saa matalalla kynnyksellä.

OP Etelä-Pohjanmaan Varmuutta verkkoon -digiopastuksissa autamme sinua kädestä pitäen hoitamaan pankkiasioitasi turvallisesti ja digitaalisesti. Voit myös saada tukea ei-digitaalisten pankkipalveluiden käyttöönottoon, jotka auttavat sinua hoitamaan raha-asioitasi itsenäisesti.

Ota mukaan oma älypuhelimesi tai tablettisi ja opastamme sinua, miten voit helposti käyttää digitaalisia palveluitamme arjen raha-asioiden hoitoon, kuten laskujen maksamiseen. Ilman älylaitettakin voimme auttaa sinua hyödyntämään esimerkiksi OP Tiliviesti -palvelua, jolla saat aina tekstiviestin, kun tililläsi näkyy joku tapahtuma. Pankkimme asiantuntijat auttavat asiakkaita jokaisen taitotason mukaan.

Digiopastukset ovat osa OP Ryhmän vastuullisuusohjelmaa. Tavoitteena on auttaa erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita hoitamaan talousasioitaan itsenäisesti. Järjestämme digiopastuksia vuosittain. Katso tulevat tapahtumat alta.

Tulevat digiopastukset:

Järjestämme avoimen ja maksuttoman digiopastuksen Seinäjoen konttorilla (1. krs) 21.-22.5.2024 klo 9.30–16.00. Oman pankkisi paikalliset asiantuntijat opastavat sinua OP:n digitaalisten palveluiden käytössä ja turvallisessa pankkiasioinnissa. Pääset myös osallistumaan yllätyskassin arvontaan.

Voit saapua paikalle matalalla kynnyksellä juuri silloin, kun sinulle sopii. Asiantuntijamme ovat paikalla molempina päivinä klo 9.30-16.00. Opastukset ovat kaikille avoimia ja täysin maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa!