Sponsorointi 2024

Sponsorointi ja tukeminen

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Haluamme tehdä sellaisia tekoja, joilla on merkitystä ja jotka edustavat kestäviä arvoja yhteiskunnassamme.

Sponsorointiyhteistyöhön OP Etelä-Pohjanmaan kanssa?

Me OP Etelä-Pohjanmaassa haluamme tukea toimialueemme ihmisten ja yhteisöjen parempaa arkea ja tulevaisuutta. Keskitämme tukemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan mahdollistamiseen ja taloustaitojen vahvistamiseen. Sponsorointikohteisiimme kuuluu esimerkiksi urheiluseuroja, tapahtumia sekä järjestöjä.
 
Odotamme yhteistyökumppaneiltamme arvomaailmaa, jossa ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys kohtaavat. Sovimme yhteistyön aina yhdistys- ja seuratasolla alueemme toimijan kanssa. Säilyttääksemme puoluettomuutemme olemme linjanneet, ettemme tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Sponsorointihaku 2024

Olemme uudistaneet sponsorointiyhteistöiden haku- ja valintaprosessiamme. Jatkossa käsittelemme sponsorointihakemukset kahdesti vuodessa; maaliskuussa ja syyskuussa. Jokaista sponsorointiyhteistyötä haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Näin haluamme varmistaa jokaisen hakemuksen tasapuolisen käsittelyn ja alueellisen huomioinnin.

Hakuaikataulu:

  • Hakemusten jättö 29.2. mennessä, käsittely maaliskuun loppuun mennessä.
  • Hakemusten jättö 31.8. mennessä, käsittely syyskuun loppuun mennessä.
 
Teemme kaikki sponsorointisopimukset kirjallisesti ja pääsääntöisesti vuoden määräajaksi. Ilmoitamme päätöksestä kaikille hakemuksen jättäneille sähköpostitse. Mikäli haluat lisätietoa tai apua hakulomakkeen täytön kanssa, jätäthän meille sähköpostia.