Paikalliset asiantuntijat Laura, Noora ja Milla-Mari

Apuna taloutesi turvaamisessa

Elämän käänteitä ei aina voi ennustaa, mutta onneksi niihin voi varautua. Olemme mukanasi kaikissa elämän yllätyksissä. Kanssamme asioit aina, kuten itsellesi parhaiten sopii: paikan päällä, puhelimitse tai verkkoneuvotteluna.

Suojaa lainasi korkojen nousulta

Asuntolaina on monelle suurin yksittäinen kuluerä arjessa. Kun korot nousevat, kasvavat myös asuntolainan kuukausittaiset kustannukset. Korkokatolla asetat lainasi viitekorolle ylärajan, jonka yli viitekorko ei nouse Korkokaton voimassaoloaikana. Korkokaton voit ottaa vanhaan tai uuteen lainaan haluamallesi ajanjaksolle, joko viideksi, seitsemäksi, kymmeneksi tai jopa 14 vuodeksi. Asuntolainan lisäksi voit suojata Korkokatolla myös kulutusluoton.

Asuntolainamme myös joustaa silloin, kun elämäntilanteesi muuttuu: voit helposti hakea lyhennysvapaata tai muutosta lainasi maksuerään tai toistuvaan eräpäivään. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainaasi, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä asiantuntijoihimme. Yhdessä voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut juuri sinun tilanteeseesi – yhdessä yli kaikkien aikojen.

Turvaa luottosi takaisinmaksu elämän vastoinkäymisissä

Lainaturvasta saat turvaa sinun ja perheesi lainanmaksuun odottamattomien vastoinkäymisten varalta. Pitkän laina-ajan aikana taloudellinen tilanteesi voi muuttua. Luoton takaisinmaksuturva -vakuutus on apunasi lainan maksuerien maksamisessa elämän vastoinkäymisissä. Saat siitä turvaa mm. työttömyyden, työkyvyttömyyden, tapaturmaisen pysyvän haitan ja kuoleman varalle.

Vakuutuksen voi ottaa yksin tai pariturvana yhdessä otettuun lainaan. Luoton takaisinmaksuturva sopii myös yrittäjän itselleen ottamaan lainaan. Vakuutus on mahdollista saada uuteen tai vanhaan lainaan. Vakuutus on lainakohtainen, ja se on mahdollista saada yhdelle tai useammalle lainalle.

Suomen kattavin vakavan sairauden vakuutus tuo mielenrauhaa

Läheisen vakava sairaus koettelee koko perhettä – ja vaikuttaa monesti myös taloudelliseen tilanteeseen. Taloudellista tilannetta voi ennakoida myös yllättävien vastoinkäymisten varalta. OP Vakava sairaus ja henkiturva -vakuutuksessa on kolme turvaa samassa paketissa: vakava sairaus, tapaturmainen pysyvä haitta ja henkivakuutus.

Vakavan sairauden tai tapaturmaisen pysyvän haitan korvaus maksetaan vakuutetulle itselleen. Korvauksesta ei mene tuloveroa. Henkivakuutus tuo turvaa ennen kaikkea läheisillesi siinä tapauksessa, että menehtyisit. Vakuutuksen edunsaajaksi nimeämäsi henkilöt voivat käyttää korvaussumman haluamallaan tavalla – lainan ja perintöverojen maksuun tai perheen elintason ylläpitoon. Vakuutuksen voi ottaa yksin tai pariturvana.

Säästämällä mielenrauhaa tulevaan

Asuntolainaa lyhennetään usein monien vuosien ajan, joten siksi kannattaakin aloittaa sen ohessa säästäminen. Mitä aiemmin aloitat, sitä enemmän ehdit hyötyä. Samalla kartutat omaisuuttasi ja kerrytät joustoa elämän yllättäviin kulueriin.

Aloittaa voit helposti OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa tekemällä kertasijoituksen tai kuukausisäästämällä esimerkiksi rahastoihin. Rahastosäästämisen voit aloittaa sinulle sopivalla summalla ja alkuun pääset jo 10 €/kk. Hyödynnäthän säästämisen ja sijoittamisen aloituksessa maksuttoman sijoitusneuvontamme. Ota yhteyttä ja varaa aika paikallisen asiantuntijan kanssa. Me autamme sinua säästämisen ja sijoittamisen matkallasi.

Asuntolainan ja Korkokaton myöntää osuuspankki. Luoton takaisinmaksuturvan myöntävät Pohjola Vakuutus Oy ja/tai OP-Henkivakuutus Oy. OP Vakava sairaus ja henkiturva -vakuutuksen myöntävät Pohjola Vakuutus Oy ja OP-Henkivakuutus Oy. Henkivakuutuksen myöntää OP-Henkivakuutus Oy. Osuuspankit toimivat vakuutusyhtiöiden asiamiehenä. AXA hoitaa kaiken Luoton takaisinmaksuturvan ja OP Vakava sairaus ja henkiturvan vakuutus- ja korvauspalveluun liittyvän asiakaspalvelun Pohjola Vakuutus Oy:n ja OP-Henkivakuutus Oy:n puolesta ja valtuuttamana.