Kollegat yhteistyössä

Töissä meillä

OP Etelä-Pohjanmaassa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Mahdollistamme asiakkaidemme unelmia, tuemme ja turvaamme erilaisissa elämäntilanteissa – luomme yhdessä elämisen eväitä omaan maakuntaan.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yhteensä yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista erilaisilla koulutus- ja työelämätaustoilla. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa!

Tarjoamme vuosittain useita työharjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille. Meillä harjoittelijat ja kesätyöntekijät ovat tiivis osa työyhteisöämme ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä meille tärkeimmän asian, asiakkaidemme, parissa.

Töihin OP Etelä-Pohjanmaahan?

Katso avoimet työpaikat OP Etelä-Pohjanmaassa alla olevasta linkistä.

Mikäli sopivia paikkoja ei ole juuri nyt auki tai olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuskirjeesi.