Kollegat yhteistyössä

Töissä meillä

OP Etelä-Pohjanmaassa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Mahdollistamme asiakkaidemme unelmia, tuemme ja turvaamme erilaisissa elämäntilanteissa – luomme yhdessä elämisen eväitä omaan maakuntaan.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yhteensä yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista erilaisilla koulutus- ja työelämätaustoilla. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa!

Tarjoamme vuosittain useita työharjoittelu- ja kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille. Meillä harjoittelijat ja kesätyöntekijät ovat tiivis osa työyhteisöämme ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä meille tärkeimmän asian, asiakkaidemme, parissa.

Töihin OP Etelä-Pohjanmaahan?

Katso avoimet työpaikat OP Etelä-Pohjanmaassa alla olevasta linkistä.

Mikäli sopivia paikkoja ei ole juuri nyt auki tai olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuskirjeesi.

Haemme työharjoittelijoita keväälle 2024

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia palveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Työharjoittelu kestää viisi kuukautta.

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä kollegoiden tuen avulla. Haemme siis positiivista ja tavoitteellista tulevaisuuden finanssialan ammattilaista, jolla on kiinnostunut ja innostunut asenne alaa kohtaan, sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Tästä eteenpäin

Lisätietoja työharjoitteluun liittyen saat henkilöstöasiantuntija Annu Tuohisaarelta p. 040 6720 999 tai annu.tuohisaari@op.fi.

Hae työharjoitteluun lähettämällä ansioluettelo sekä hakemus osoitteeseen annu.tuohisaari@op.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.