OP Haapamäen Seutu pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

Haapamäen Seudun Osuuspankki on suomalainen, 110 vuoden historian omaava, aidosti paikallinen ja itsenäinen pankki.

OP Haapamäen Seutu tarjoaa asiakkaille nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteet perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

OP Haapamäen Seutu  -  vakavarainen ja itsenäinen

Haapamäen Seudun Osuuspankki palvelee Keuruun Haapamäellä ja Mänttä-Vilppulan Kolhossa ainoana paikallisena ja suomalaisena täyden palvelun pankkina. Meiltä saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua pankki- ja vakuutusasioissa.

Palvelumme

Meillä Osuuspankissa voit hoitaa kaikki pankkiasiasi, niin pienet kuin suuret, tuttujen toimihenkilöiden kanssa. Konttoreiden ja puhelimen lisäksi voit asioida verkkopankissamme tai mobiilipalvelussamme, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Konttorimme palvelevat Haapamäellä ja Kolhossa. Saman katon alta saat ajanvarauksella pankki- ja asiantuntijapalvelujen lisäksi OP Vakuutuksen palvelut.

Osana OP Ryhmää

OP Haapamäen Seutu kuuluu valtakunnalliseen OP Ryhmään. Asiakkaanamme Sinulla on siis käytettävissäsi maan johtavan finanssiryhmän asiantuntemus, valtakunnallinen palveluverkko ja kansainväliset yhteydet.

Keskittämällä Etuja

OP Haapamäen Seudulla on yli 2 200 omistajajäsentä. Palkitsemme heitä pankki- ja vakuutusasioiden keskittämisestä OP-bonuksilla. Keskittämällä kaikki pankki- ja vakuutusasiasi OP Haapamäen Seutuun, saat omistaja-asiakkaana parhaat keskittämisedut.

Kuinka voimme palvella Sinua?

Pankkimme tarjoaa asiantuntevaa palvelua yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Toivotamme niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi OP Haapamäen Seutuun.

Ota yhteyttä! haapamaen.seudun@op.fi