Tule meille työkaveriksi!

OP Häme tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut sekä aitoa paikallistuntemusta. Tukena elämän tärkeissä päätöksissä on nyt entistä enemmän osaavia asiantuntijoitamme. Yhdessä varmistamme sujuvan asioinnin ja autamme asiakastamme tavoittelemaan unelmiaan parempien taloudellisten valintojen valmentajana.

Olemme innostava ja kannustava työyhteisö, jossa on tekemisen meininki. Panostamme henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja tasa-arvon edistämiseen.

Sinua odottaa yli 230 mukavaa työkaveria kasvavassa ja uudistuvassa pankissamme Hämeessä. Vastaamme kaikki yhdessä siitä, että asiakkaamme saavat juuri hänelle sopivimmat palvelut sekä toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Pankkimme on vakavarainen ja painotamme liiketoiminnassamme kasvua ja paikallisuutta. Henkilöstömme hyvinvointi on meille avainasia.

Olemme innostava ja kannustava työyhteisö, jossa on tekemisen meininki. Panostamme henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja tasa-arvon edistämiseen. Kannustamme monipuolista henkilöstöämme kehittämään ja jakamaan osaamistaan koko työuran ajan. Yhdistämme luontevasti lähi- ja etätyöskentelyä ja lisäksi meillä on käytössä liukuva työaika. Tarjoamme henkilöstöllemme erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvointia tukevat edut.

Ura OP Hämeessä

Meillä on tarjolla monenlaisia uramahdollisuuksia. Suurin osa tehtävistämme sijoittuu asiakaspalveluun ja myyntiin päivittäispankkipalveluiden, rahoituksen sekä sijoittamisen palveluiden parissa, niin kasvotusten, kuin sähköisten kanavien kautta.

Pankissamme on myös erilaisia asiantuntijarooleja liiketoiminnan tuessa esimerkiksi riskienhallinnan, markkinoinnin ja viestinnän sekä henkilöstöhallinnon parissa. Näiden lisäksi meillä on erilaisia päällikkö- ja johtajatason tehtäviä, kuten myyntipäällikön ja myyntijohtajan tehtäviä.

Mahdollisuuksia opiskelijoille – parempia taloudellisia valintoja

Opiskelija! Ole rohkeasti yhteydessä, tarjoamme ammattikorkeakouluopiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia jatkuvasti.

Haluamme olla parempien taloudellisten valintojen valmentaja ja toiveikkaampien tulevai­suuksien sunnannäyttäjä - yhdessä yli kaikkien aikojen. Vastuullisena toimijana olemme toimialueellamme monessa mukana. Tarjoamme joka vuosi työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja nuorille ja opiskelijoille. Meillä kasvaa tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia.

Liity joukkoomme!

Avoimet työtehtävämme ja harjoittelupaikkamme löydät OP Ryhmän urasivuilta. Urasivujen kautta voit jättää myös avoimen hakemuksesi meille.
Tervetuloa töihin meille OP Hämeeseen 🧡