Yksi yhteinen OP Häme

Täällä Hämeen sydämessä, kuljemme aina rinnakkain. Meillä on mahdollisuus rakentaa toiveikkaampi tulevaisuus, toinen toistamme tukien ja kannustaen. Elämän kohokohdat syntyvät rohkeista päätöksistä, avatuista ovista sekä toteutuneista unelmista. Uskalletaan siis yhdessä, kun on sen aika – Koska meillä on jotain yhteistä.

OP Etelä-Häme ja OP Päijät-Häme yhdistivät voimansa – olemme nyt OP Häme. 

OP Häme on vahva paikallinen, alueensa elinvoimaa rakentava ja yhteistä menestymistä edistävä pankki. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluja laaja-alaisesti kaikkiin elämänvaiheisiin. Toimimme vastuullisesti yhteisömme hyväksi.

Ainutlaatuisia etuja asiakkaillemme

Alkuvuoden ajan (14.2. alkaen) tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatusia etuja. Edut löydät tältä sivulta. Palveluiden normaalihinnat voit tarkastaa palveluhinnastostamme tai OP Hämeestä.

Osallistu ja kerää euroja liikkuen hyväntekeväisyyteen!

Toteutamme OP Hämeen ensimmäisen vuoden kunniaksi liikuntatempauksen, jonka tavoitteena on kerätä hyväntekeväisyyteen yhteensä 50 000 euroa. Kannustamme ja kutsumme kaikkia alueemme ihmisiä liikkumaan!  Voit halutessasi liikkua yksin, ystävän tai perheen kanssa ja kerryttää yhteistä pottia.

Järjestämme vuoden aikana myös yhteisiä patikkaretkiä Hämeen alueen kauniille luontoreiteille. Tapahtumat toteutetaan keväällä Lahden seudulla ja alkusyksystä Hämeenlinnan sekä Riihimäen seuduilla. Seuraa ilmoitteluamme ja some kanaviamme!