” ”

44 nuorta saa kesätyöpaikan paikallisista yhdistyksistä OP Joki-Pohjanmaan tuella

Ensimmäinen kesätyöpaikka on nuorelle tärkeä etappi. OP Joki-Pohjanmaa etsii 13.2.–8.3.2024 yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan 15–19-vuotiaille nuorille kesätyön tulevana kesänä. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa OP lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys tarjoaa nuorelle kesätyön kahdeksi viikoksi.

Viime kesänä nuoret työllistyivät yhdistyksissä esimerkiksi somesisältöjen tuottajiksi, kunnossapitotehtäviin sekä urheilu- tai kulttuuritapahtumien ja kesäleirien apulaisiksi. Tuen saavan yhdistyksen vastuulla on toimia nuoren työnantajana ja huolehtia työnantajavelvoitteiden toteutumisesta. OP edellyttää yhdistyksiltä sitoutumista Vastuullisen työpaikan periaatteisiin.

OP Joki-Pohjanmaa tarjoaa tänä vuonna tuen yhteensä 44 nuoren työllistämiseksi. Yhdistykset voivat hakea tukea 13.2.–8.3.2024. Maaliskuussa osuuspankki valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään noin 2 000 nuorta yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Tänä vuonna on 11. kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään.

Yhdistykset voivat hakea osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin -tukea 13.2.–8.3.2024 sähköpostitse: markku.niskala@op.fi

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 13.3.–30.4.2024.