OP Joki-Pohjanmaa lahjoittaa yhdistyksille kesätyöpalkat kesällä 2023

Hei sinä 15–19-vuotias nuori,

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–19-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Joki-Pohjanmaan tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 16.3. - 21.4.2023. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–19-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. 

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut. 

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin alta.

FC 92 ry, jalkapalloseura

 • 3 työpaikkaa

Ysikaks Nivalan Ry:n toiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa. Seuratoiminta antaa vanhemmille mahdollisuuden osallistua lapsensa harrastustoimintaan ja nuorille mahdollisuuden olla mukana aktiivisesti seuran toiminnassa tuomaritoiminnan, ohjaamisen ja harrastamisen kautta. Seura pyrkii tarjoamaan jokaiselle ikäluokalle mahdollisuuden pelipaikkaan. Seura on tarjonnut matalan kynnyksen harrastamista mm. jalkapallokoulut, pelikerho ja harrasteryhmä.

Ysikaks Nivala jalkapalloseura hakee kesätöihin nuoria FDS jalkapalloleirin apuohjaajiksi. Mikäli olet 15-19 vuotias reipas ja iloinen nuori, joka tulet eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa hyvin toimeen, laita hakemus meille. Odotamme sinulta ohjaustaitoja, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyisyyttä ja leikkimielisyyttä toimia lasten ja nuorten jalkapalloharrastusten parissa. Kokemus lasten parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Toimenkuvaasi kuuluu myös työskentelyä tapahtumapäivissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä hyvässä ryhmässä ja ohjauksessa lasten liikunnan parissa.

Seura hakee kesätöihin 3 nuorta. Kesätyöt sijoittuvat 1.6- 31.8.2023 ajalle. Tehtäväkuvaan kuuluvat FDS jalkapalloleirillä apuohjaajana toimiminen 27-30.6 ja tapahtumapäivien järjestäminen yhdessä seuran toimijoiden kanssa 10.6 ja 29.7. Työn vastuuhenkilönä toimii koko tapahtuman ajan Joel Visuri ja Teemu Isoaho.

Hakemukset osoitteeseen fc92nivala@gmail.com

Lisätiedot Teemu Isoaho puh.0409104547

Himangan Kotiseutuyhdistys

•   4 työpaikkaa

Yhdistyksemme tarjoaa nuorille vastuullisen kesätyön periaatteella kesätyötä Himangan kotiseutumuseossa. Työllistämme neljä nuorta kesän aikana ja työskentelyaika on vähintään kaksi viikkoa/nuori.

Työpaikka on Himangan Kotiseutumuseo.

Työn kuvaus:

 • museon lipunmyynti sekä muiden tuotteiden myynti (paidat, kirjat)
 • QR-koodien teko
 • asiakaspalvelu
 • markkinapöytien myynti
 • siivous, erilaiset järjestelytyöt museolla

Lisätietoja työpaikasta saa Teuvo Tuorilalta, 0505019225

hakemukset: teuvo.tuorila59@gmail.com

Himangan Urheilijat

•   2 työpaikkaa

Kesätyöntekijöiden tehtävänä on vetää yleisurheilukouluja ja auttaa lasten kisojen järjestämisessä.

Lisätiedot Maija Uusitalo, puh. 050 3393398

hakemukset: maijaannikkiuusitalo@gmail.com

Pahkala-Pernu kyläyhdistys ry (Himanka)

 • 2 työpaikkaa

Pahkalan koulun pihan ylläpito, leikkikenttätoiminnan ohjaaminen ja kyläläisten ja yhdistyksen tilaamat työt.

Hakemukset peltolavuokko@gmail.com

Lisätiedot Vuokko Peltola puh. 040 5882788

Karvoskylän kyläyhdistys

 • 2 työpaikkaa

Työnkuvat:

 • 1 poika joka huolehtisi nurmikkojen leikkuusta kylätalon ja rantamajan ympärillä.
 • 1 tyttö joka huolehtisi kylätalon, rantamajan ja saunan siivouksesta ja siihen liittyvistä tehtävistä.

Lisätiedot: Markku Isoniemi 0445416859

hakemukset: karvoskuja@gmail.com

Nivalan 4H-yhdistys

 • 7 työpaikkaa

Kesä- ja leiritoimintaan 2023, 5 nuorta kesä-heinäkuussa lasten leiritoimintaan. Kotieläinpiha Katvalaan 2 henkilöä järjestämään lapsille tapahtumia museo alueelle.

Hakemuksessa kerro ikä, yhteystiedot, mistä toiminnasta olet kiinnostunut ja oletko käytettävissä kyseisenä aikana klo 9-15 väliin. Kerro harrastuksistasi, jotta voimme räätälöidä ohjaustuokion mieluisaksi. Sinulta odotamme kiinnostusta työhön, sosiaalisia taitoja, toimia yhdenvertaisesti kaikkien kanssa, kulkumahdollisuutta, joustavuutta, idearikkautta, sitoutuneisuutta työhön, reippautta, yhteistyökykyä, vastuuntuntoa ja positiivista asennetta. Työskentely on lasten ohjausta kädentaidoissa, liikunnassa ja luontotoiminnassa.

Lisätietoa: Toiminnanohjaaja Sanna Ojalehto 044-2824428 & www.nivala.4h.fi

hakemukset: nivala@4h.fi ”kesätyö”

Nivala-Pesis ry

 • 4 kesätyöpaikkaa

Nivala-Pesis ry (NiPe) on nivalalainen pesäpalloseura, joka on perustettu vuonna 1977. Seuramme tarjoaa lapsille sekä aikuisille mahdollisuuden pesäpallon harrastamiseen kuin kilpailutoimintaan, joita opastavat koulutetut ja kokeneet ohjaajamme. Pidämme erityisesti tärkeänä nuorten ohjaajien kouluttamista seuramme toiminnan jatkumisen näkökulmasta, mihin panostamme jatkuvasti. Pesäpallotoiminnan ohella seurallamme on myös kioskitoimintaa pesäpallojoukkueidemme pelien aikana.

Tarjoamme kahdelle nuorelle ohjaajan tehtäviä kesäkauden aikana joukkueiden pesisharjoituksissa sekä pesisliikkarissa, joka järjestetään kesäkuussa. Lisäksi tarjoamme kahdelle nuorelle kioskityöntekijän tehtäviä kesän pelien aikana. 

Ohjaajien tehtävien perehdyttäjänä toimii Heikki Kumpula ja yhteyshenkilönä Tuula Jyrkkä.

Kioskin tehtävien perehdyttäjä nimetään kevään aikana.

Hakemukset: tuula.jyrkka@gmail.com

Nivalan Seudun Golf ry

 • 4 työpaikkaa

Kahvioapulainen (ajoittuu 6-8/2023, osa-aikainen)
Golfkerhon vetäjä/tulospalvelu apulainen/kentänhoito (ajoittuu 6-8/2023)

Avoimet paikat tulee näkyviin nivalanseudungolf.fi

hakemukset: toimisto@nivalanseudungolf.fi

Lisätietoja: Mika Takanen 0503643095

Nivala Seura ry

 • 2 työpaikkaa

Nivala-Seura ry. on monipuolisesta kotiseutu- ja kulttuurityöstä vastaava yhdistys, joka huolehtii kotiseutumuseosta, kotiseutuarkistosta sekä erilaisista tapahtumista. Vuosittain Kapinaviikko ja kotieläinpiha kokoavat tuhansittain ihmisiä yhteen. Kotiseutuyhdistyksen tavoitteena on kotiseututietouden ja viihtyvyyden lisääminen niin, että se vahvistaa kotiseutuidentiteettiä ja -rakkautta.

Nivala-Seura ry tarjoaa kesätyötä kahdelle nuorelle kahdeksi viikoksi heinäkuussa 2023. Tehtäviin kuuluu kotieläinpihan ja museoalueen erilaiset työt.

hakemukset: jutta.ojala@nivalaseura.fi

Perhon 4H-yhdistys

•   6 työpaikkaa

Kesäduunit ovat leiriohjaajina ja viheralueiden hoitajana.

Lisätiedot: Perhon 4H-yhdistys, toiminnanjohtaja Kaisa Hietalahti
puh:0407791690

Hakemukset: perho4h@kase.fi

Perhon Seudun Vanhustenkotiyhdistys r.y

Perhon Seudun Vanhustenkotiyhdistys toimii vanhusten ja vammaisten elin- ja asuinolojen parantamiseksi. Tavoitteena heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Toiminta koostuu vuokratalotoiminnasta, palvelu-/senioriasuntotoiminnasta sekä kuntouttavasta virkistystoiminnasta. Rivitaloasunnoissa asuu ja niitä vuokrataan edelleen myös työelämässä oleville henkilöille.

•   5 työpaikkaa

Tehtäviä mm. kiinteistön kunnostukseen, kalusteiden ja terassien maalaamiseen ja pihatöihin. Erilaisia kiinteistön viihtyvyyteen ja järjestykseen liittyviä töitä. Ikäihmisten huomioiminen, keskustelut ja avustavat tehtävät. 

Digineuvontaa älypuhelimen ja Tv-vastaanottimen käytössä.

Lisätiedot Mikko Hänninen, p. 044-561 2152

hakemukset: mikko.hanninen@kase.fi

Eläkeliiton Perhon yhdistys ry

Eläkeliiton tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen ja oikeuksien valvominen sekä sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

•  2 työpaikkaa

Nuoret työllistetään digiasiantuntija – ja WhatsApp ryhmien ohjaukseen

Lisätiedot Mikko Hänninen, p. 044-561 2152

hakemukset: mikko.hanninen@kase.fi