Tervetuloa asioimaan OP Kaakkois-Suomeen

OP Kaakkois-Suomi, viralliselta nimeltään Kaakkois-Suomen Osuuspankki, on OP Ryhmän viidenneksi suurin osuuspankki. Tarjoamme pankki- ja vakuutuspalvelut saman katon alta sekä OP Kodin kiinteistönvälityspalvelut.

Palvelemme sinua joustavasti verkossa, puhelimitse ja konttoreissamme Haminassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Parikkalassa ja Simpeleellä.

OP Kaakkois-Suomi syntyi 1.5.2024 kahden tasavahvan osuuspankin OP Etelä-Karjalan ja OP Kymenlaakson yhdistyessä. Yhdistymisellä vastaamme muuttuvan maailman haasteisiin ja pystymme kohdistamaan enemmän voimavarojamme asiakkaidemme palveluun. Palvelemme asiakkaitamme 270 finanssialan ammattilaisen voimin.

Asiakkaidemme omistama

Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Omistaja-asiakkaana omistat osan pankkiasi ja saat kattavasti etuja ja alennuksia palveluistamme. Toimintamme perustuu osuustoiminnallisuuteen, yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen asiakkaidemme kanssa. Vuonna 2024 saat muun muassa lisäetuna päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 saakka ja 0,25 % korkoa Käyttötilillesi. Lisäksi maksamme sinulle OP-bonuksia 40 % normaalia enemmän vuonna 2024. Saat konkreettisia hyötyjä sitä enemmän, mitä laajemmin asioit. 

OP Kaakkois-Suomella on 172 000 asiakasta, joista 116 000 on omistaja-asiakkaita.

Vastuullisuustekoja Kaakkois-Suomen hyväksi

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Siksi haluamme olla mukana kehittämässä paikallista ja alueellista elinvoimaisuutta. Tämä näkyy konkreettisina tekoina mm. siten, että tuemme lasten ja nuorten hyvinvointia, suomalaista koulutusta ja osaamista.

Rakkaudesta Kaakkois-Suomeen