Edut

Edut omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaille on tarjolla useita vaihtuvia paikallisia etuja vuonna 2020

Pankkimme omistaja-asiakkaat saavat OP:n valtakunnallisten etujen lisäksi myös paikallisia etuuksia.

OP Kangasalan edut omistaja-asiakkaille vuonna 2020
 

Voimassa olevat edut

Lastenleffaetu omistaja-asiakkaille!
Syksyn saapuessa on mukava viettää aikaa elokuvien parissa. Kangasala-talon K Kinossa pyörii syksyn aikana lasten elokuvia ja OP Kangasalan omistaja-asiakkaana pääsee viihtymään omistaja-asiakkaan etuhintaan lastenleffojen parissa. Trolls ja Risto Räppääjä elokuvaliput 7e hintaan (norm. 10e). Omistaja-asiakkaana saat kaksi lippua etuhintaan. Edun voi hyödyntää lipunmyynnissä ennen esitystä todentamalla itsensä OP Kangasalan omistaja-asiakkaaksi joko OP Mobiilin edut välilehdeltä, tai näyttämällä pankkikortistasi ’’omistaja-asiakas’’ – mainintaa.
Esitysajat:
Trolls:
26.9. lauantai, 27.9. sunnuntai, 4.10. sunnuntai
Risto Räppääjä
9.10. perjantai, 11.10. sunnuntai, 16.10. perjantai, 17.10.

Päättyneet edut

Mansikkalaatikkoetu Niitty-Seppälän tilalle!
06.07. alkaen OP Kangasalan omistaja-asiakkaan etuna 5kg mansikkalaatikko ensiluokkaista mansikkaa 7e alennuksella normaalihinnasta Niitty-Seppälän tilalta. Etu on voimassa heinäkuun tai kunnes rajoitettu kappalemäärä täyttyy. Rajoitukset: Etu on henkilökohtainen ja käytettävissä kerran. Edulla voi ostaa maksimissaan kaksi etuhintaista laatikkoa.

Sappee päivälippuja puoleen hintaan:
Tarjoamme rajoitetun erän Sappeen päivälippuja omistaja-asiakkaillemme hintaan 21 €/kpl (norm. 42 €). Lippuja voi ostaa Kangasalan keskustan konttorilta Kuohunharjuntieltä pankin aukioloaikoina.

Omistaja-asiakkaana herkuttelet kasvisruokaa edullisesti!
Omistaja-asiakasetuna tarjoamme alennuksen kasvisruoka-annoksiin paikallisiin ravintoloihin Kangasalan Pepperiin ja Konnichiwaan. Etu on voimassa erikseen määriteltyihin annoksiin helmikuun loppuun asti tai kunnes toisin ilmoitetaan.
Pepper: Halloumi-juustoa ja kauden kasviksia LG - 12.00 € (norm. 18,50 €)
Konnichiwa: Sushiannos 12 kpl - 5,5 € (norm. 12 €)

OP Kangasalan edut omistaja-asiakkaille vuonna 2019

Sappee päivälippuja puoleen hintaan:
Tarjosimme alkuvuonna rajoitetun erän Sappeen päivälippuja omistaja-asiakkaillemme hintaan 20,50 €/kpl (norm. 41 €). 

Aitoon Kirkastusjuhliin päivälippuja edulliseen hintaan:
Tarjosimme perinteikkäille Kirkkareille viime vuoden tapaan tuntuvan lippuedun. Päivälippu vapaavalintaiselle päivälle 25 € (norm. 41 €). Lippuja oli rajoitetusti ja niitä myydään OP Kangasalan pääkonttorilla Kuohunharjuntiellä sekä Pälkäneen konttorilla pankin aukioloaikoina. Max. 2 lippua/omistaja-asiakas.

Kangasala Triathlon 2019:
Tarjosimme omistaja-asiakkaillemme 30 % alennuksen kisamaksusta. Etu löytyi OP-mobiilin paikallisista eduista. Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa www.kangasalatriathlon.fi. 

Uintilippuja Kuohuun:
Tarjosimme omistaja-asiakkaille uintilippuja Kangasalan Kuohuun hintaan 2,5 €/kpl (1 lippu/omistaja-asiakas). Lippuja oli rajoitetusti ja niitä myytiin Kangasalan ja Pälkäneen konttoreiden kassoilla pankin aukioloaikana.