Edut

Edut omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaille on tarjolla useita vaihtuvia paikallisia etuja vuonna 2022

Pankkimme omistaja-asiakkaat saavat OP:n valtakunnallisten etujen lisäksi myös paikallisia etuuksia.

OP Kangasalan edut omistaja-asiakkaille vuonna 2022

Voimassa olevat edut

 

Leffalippuetu Kangasala-talon K-Kinoon!

Aikuisten ja lasten elokuvat alennuksella OP Kangasalan omistaja-asiakkaille Kangasala-talon K-Kino -elokuvateatterissa! Näe uusin Bond-elokuva ja muut tuoreet elokuvat edullisemmin OP Kangasalan omistaja-asiakkaana! Etu on hyödynnettävissä Kangasala-talon K-Kino -elokuvateatterissa ja koskee kaikkia aktiivisesti esitettäviä elokuvia. Aikuisten elokuviin liput 7€ (norm. 13€ Bond, 11€ muut). Lasten elokuvat 6€ (norm. 10€). Etu lunastetaan näyttämällä K-Kinon tai Kangasala-talon lipunmyynnissä OP-mobiilista etua. Aikuinen voi lunastaa edun itselleen ja kahdelle lapselle. Katso esitettävät elokuvat ja esitysajat osoitteesta https://k-kino.fi/. Esitä lipun oston yhteydessä OP-Mobiilin etunäkymä. Edun voi lunastaa itselleen ja kahdelle lapselle kerrallaan. Etua ei voi hyödyntää verkko-ostoissa.

 

Päättyneet edut

FlowPark Tampere -päivälippu 3 euroa edullisemmin:

Omistaja-asiakkaille FlowPark-päivälippu etuhintaan 24e.
Päivälipun normaalihinta 27 euroa.
Esitä lipun oston yhteydessä OP-mobiilin etunäkymä.

Etu konserttielämykseen Kangasala-talossa!

Unohda hetkeksi syksyn koleus ja pimeys ja lähde unohtumattomalle mielikuvitusmatkalle Hawaijin lämpöön Elviksen mukaansatempaavan musiikin siivittämänä! Matkaoppaana toimivat loistava Aron & Cool Company sekä ihastuttavat Rock-A-Hula Girls. Liput omistaja-asiakkaalle 21€ (norm. 26€) Liput voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnistä etuhintaan näyttämällä edun OP-mobiilista. Liput voi myös varata puhelimitse tai sähköpostilla ja lunastaa ne saapuessaan konserttiin. Lue lisää konsertista: https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/

Yksi etuhintainen lippu/omistaja-asiakas. Etu perushintaisesta lipusta, etua ei voida yhdistää muihin alennuksiin. Etuhintaista lippua ei voi ostaa verkkokaupasta.
 
Etu teatterielämykseen Kangasala-talossa!
Omistaja-asiakkaana pääset Kangasala-talossa perjantaina 23.10. esitettävään Mies miehelle -esitykseen edullisemmin!
Lavikainen ja Karppi ovat Suomen Smith & Jones! Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat ensimmäistä kertaa suomeksi näyttämölle 1980-luvun kulttiklassikon. Mies miehelle on esittäjien kunnianosoitus heidän elämäänsä vaikuttaneille lapsuuden sankareille. On aika puhua kuin mies miehelle. Liput omistaja-asiakkaalle 20€ (norm. 25€) Liput voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnistä etuhintaan näyttämällä edun OP-mobiilista. Liput voi myös varata puhelimitse tai sähköpostilla ja lunastaa ne saapuessaan teatteriesitykseen. Lue lisää esityksestä: https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/
Yksi etuhintainen lippu/omistaja-asiakas. Etu perushintaisesta lipusta, etua ei voida yhdistää muihin alennuksiin. Etuhintaista lippua ei voi ostaa verkkokaupasta.

 

Omistaja-asiakkaalle etu KäkiGolfiin Pälkäneelle
OP Kangasalan omistaja-asiakkaalle alkeiskurssi hintaan 50€ (norm. 70€) ja Greencard hintaan 100€ (norm. 120€).
Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.
Maksu suoritetaan kurssille osallistuttaessa KäkiGolfin tilille ja omistaja-asiakkuus todennetaan kurssipaikalla näyttämällä etua OP-mobiilista.
Etu on voimassa 7.7.-15.8.2021

Hopealinjan lautalla Viikinsaareen:
Normaalihintainen aikuisten meno-paluu laivalippu etuhintaan 10 euroa! (norm. 12-14e).
Etuhintaiset laivaliput myydään Laukontorin lipunmyyntipisteessä tai reittilaivalta risteilykauden aikana. Etu ei ole voimassa tapahtumapäivinä.
Maksimissaan kaksi (2) etuhintaista lippua/kertaostos. Lippuja ei voi varata etukäteen. Alennuksen saat käyttöösi näyttämällä OP-mobiilin etunäkymän.
Etu on voimassa 25.5.-15.8.2021

Mansikkaetu Niitty-Seppälän tilalle!
OP Kangasalan omistaja-asiakkaalle kuuden (6) euron
alennus yhteen 5kg laatikkoon. (1. luokan mansikkaa).
Etu hyödynnettävissä Niitty-Seppälän tilan kesämyymälässä Pälkäneellä.
Etu on hyödynnettävissä Niitty-Seppälän kesämyymälässä mansikkakauden ajan, tai niin kauan kunnes rajoitettu kappalemäärä täyttyy. Etu poistuu OP-mobiilista, mikäli etu on päättynyt.
Yksi laatikko per omistaja-asiakas. Etu koskee ainoastaan 1. luokan mansikkalaatikkoa.
Etu on voimassa 30.6.-15.8.2021

Digisisältöetu Kangasalan Sanomiin:
OP Kangasalan omistaja-asiakkaana saat Kangasalan Sanomien digisisällöt uutena tilaajana tai lahjatilauksen tekijänä 3kk määräaikaisella tilauksella 10€ hintaan! (norm. 22€). Tutustu edun hyödyntämiseen OP-mobiilissa. Edun löydät seuraavaa polkua seuraten: OP-mobiilin etusivu -> muut -> omistajaedut -> edut ja tapahtumat -> OP Kangasala.
Etu on määräaikainen ja etua on hyödynnettävissä
rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

40% välityspalkkioalennus - OP Koti Pirkanmaa:
OP Koti Pirkanmaa tarjoaa omistaja-asiakkaille 40 %:n alennuksen normaalihintaisesta kiinteistövälityspalkkiosta.
OP Koti Pirkanmaa tarjoaa omistaja-asiakkaille 40 %:n alennuksen normaalihintaisesta kiinteistövälityspalkkiosta (4,71 % velattomasta hinnasta), jolloin tarjoushintainen välityspalkkio on 2,8 % velattomasta kauppahinnasta. Omistaja-asiakkaan välityspalkkiotarjouksen ehdot ja ohjeet: Minimipalkkio on 2976 e (sis. alv 24 %). Palkkion lisäksi peritään asiakirjakulut 250 e. Omistaja-asiakkuus tulee todistaa OP-mobiilin etunäkymällä. Tarjous on voimassa 23.6.2021 asti.
Tarjous koskee vain 17.5. - 23.6.2021 tehtyjä uusia myyntitoimeksiantoja, eikä etuun voi yhdistää muita alennuksia. Etu koskee Kangasala, Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Vesilahti ja Viialassa sijaitsevia myyntikohteita.

Sappee päivälippuja puoleen hintaan:
Tarjoamme rajoitetun erän Sappeen päivälippuja omistaja-asiakkaillemme hintaan 21 €/kpl (norm. 42 €). Lippuja voi ostaa Kangasalan keskustan konttorilta Kuohunharjuntieltä pankin aukioloaikoina.