Edut

Paikalliset edut OP Kangasalan omistaja-asiakkaille

Pankkimme omistaja-asiakkaille on OP:n valtakunnallisten etujen lisäksi tarjolla myös paikallisia kumppanietuja. Katso voimassa olevat edut alta.

Kaksi lippua yhteishintaan 15 euroa (normaalisti 30 e) tai yksi lippu hintaan 12 euroa Pyrinnön korisliigan runkosarjan sekä jatkosarjan kotiotteluissa.

Hyödynnä lippuetu ja kannusta Pyrintö voittoon Pyynikillä! Maksutapana käy käteinen, pankkikortti, MobilePay sekä erilaiset virikesetelit.

Yksi etu/omistaja-asiakas. Etu on voimassa pelipäivänä ja sen voi käyttää Pyynikin Palloiluhallin lipunmyynnissä. Oston yhteydessä tulee osoittaa etunäkymä OP-mobiilista.

Lippuetu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Lippujen lunastus lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen ennakkomyyntipisteistä tai Nokia Arenan Ilves kaupasta. Lipun hintaan lisätään toimituskulu.

Lippujen lunastuksen yhteydessä on esitettävä etunäkymä OP-mobiilista. Etu ei koske paikallispelejä eikä pudotuspelejä. Yksi edun käyttökerta/ottelu.

Lippuetu koskee aikuisten lippuja kaikilla katsomopaikoilla. Lippujen lunastus lippu.fi verkkokaupasta, Lippupisteen jälleenmyyntipisteiltä, Tapparan toimistolta ja ottelupäivänä areenan aulan lippuinfosta.

Lippujen lunastuksen yhteydessä on esitettävä OP-mobiilin etunäkymä. Etu ei koske paikallispelejä, eikä pudotuspelejä. Yksi edun käyttökerta/ottelu.