'' ''

Tule asiakkaaksi

Haluaisitko vaihtaa pankkia tai tulla muutoin asiakkaaksemme? Katso, miksi vaihtaminen kannattaa ja tule kotimaisen ja paikallisen pankin asiakkaaksi!

Kun haluat vastuullisuutta ja pysyvyyttä pankkiasiointiin, tule asiakkaaksemme. Olemme palvelleet suomalaisia pian 120 vuotta. Paikalliset osuuspankit ovat asiakkaidensa omistamia – ja jos päätät siirtää tilisi meille, sinunkin kannattaa liittyä omistaja-asiakkaaksi. 

Pankin toimialueeseen kuuluu Kangasalan kaupunki ja Pälkäneen kunta. Olemme johtava toimija toimialueellamme sekä pankki- että vakuutuspalveluissa. Konttorimme sijaitsevat Kangasalan keskustassa Kuohunharjuntiellä sekä Pälkäneellä Onkkaalantiellä, joissa sinua palvelee 35 rahoitusalan ammattilaista. OP Kangasala tarjoaa yhdessä OP Vakuutuksen kanssa kattavat ja laadukkaat pankki- ja vakuutuspalvelut sekä yksityishenkilöille, yrityksille ja maatalousyrittäjille. Meiltä saat toimivat ratkaisut päivittäisten raha-asioittesi hoitamiseen, rahoitustarpeisiin, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä perheesi ja omaisuutesi vakuuttamiseen. Asiakkaillamme ovat käytettävissä myös asiantuntevat lainopilliset palvelut. Lisäksi yhteistyökumppanimme OP Koti Pirkanmaa tarjoaa kattavat ja laadukkaat kiinteistövälityspalvelut.

 

Voit tulla asiakkaaksemme sähköisesti.

Jos tarvitset lainaa, tai haluat siirtää lainasi OP Kangasalla 

Mikäli haluat keskustella asiakkuudensiirrosta kanssamme, voit varata ajan joko puhelinneuvotteluun tai kasvokkain käytävään tapaamiseen.

 

Miksi asiakkaaksemme?

Kattavien palveluiden sekä palkituiden verkko- ja mobiilipalveluiden lisäksi olemme itsenäinen ja paikallinen osuuspankki, joka kykenee huomioimaan paikallisuuden merkityksen asiakkaillemme. Palvelemme asiakkaitamme kullekin sopivalla tavalla puhelimitse, verkon välityksellä tai kasvotusten konttorilla. 

Omistaja-asiakkaana omistat osan paikallista osuuspankkiasi ja OP Kangasala palauttaakin merkittävän osan tuloksestaan pankin omistaja-asiakkaille OP-bonuksina. Kertyneitä OP-bonuksia voi käyttää sekä pankin palvelumaksujen maksamiseen, palvelujen ostoon ja Pohjolan vakuutusten maksuun sekä OP Kodin välityspalkkioiden maksamiseen. Lisäksi omistaja-asiakkaana pääsee hyötymään sekä OP Ryhmän, että OP Kangasalan tarjoamista paikallisista omistaja-asiakaseduista. Liiketoimintaroolimme lisäksi yhteisöllinen roolimme on meille tärkeä ja pyrimme toiminnassamme tukemaan paikallista elinvoimaa ja hyvinvointia. 

Jos haluat lisätietoja asiakkuudensiirrosta tai tietää lisää paikallisesta osuuspankistasi, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme. Meille löytyy suorat puhelinnumerot, joilla tavoitat asiantuntijamme.