OP Luhanka yhdistyy OP Keski-Suomeen 1.3.

OP Keski-Suomen toimialue laajenee eteläiseen Keski-Suomeen OP Luhangan yhdistyessä pankkiin 1.3.2022. Yhdistymispäätös tehtiin Keski-Suomen Osuuspankin edustajiston kokouksessa ja Luhangan Osuuspankin osuuskunnan kokouksessa 7.9.2021. Tavoitteena on ensisijaisesti parantaa asiakkaiden erityispalveluita ja turvata peruspalvelut.

OP Luhangan asiakkaille pankkien yhdistyminen ei aiheuta toimenpiteitä. Palvelupisteet pysyvät ennallaan ja yhdistyvien pankkien asiakassuhteet jatkuvat entisellään eli kaikki palvelut, kuten omistaja-asiakkuus, tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät ennallaan.

– Ainoa yhdistymisen myötä tuleva muutos koskee Tammijärven palvelupisteen nimeä sekä kassapalvelupäivän ja -ajan muutosta. Tammijärven palvelupiste muuttuu nimeltään Luhangan palvelupisteeksi ja uusi kassapalvelupäivä ja -aika on perjantai klo 10-13. Kassapäivän ja -ajan muutos tuli voimaan jo perjantaina 25.2.2022, kertoo OP Luhangasta toimitusjohtaja Tuomas Puttonen

Yhdistymisen jälkeen OP Keski-Suomella on noin 130 000 asiakasta, noin 82 420 omistaja-asiakasta sekä Jyväskylän Forumissa sijaitsevan pääkonttorin ja omistaja-asiakaspalveluiden lisäksi 10 toimipistettä. OP Luhangasta siirtyy OP Keski-Suomeen 4 työntekijää. OP Keski-Suomen henkilöstömäärä on tämän jälkeen keskimäärin 140 henkeä.
 

Lisätiedot: 

toimitusjohtaja Pasi Sorri, OP Keski-Suomi, pasi.sorri(a)op.fi tai p. 050 577 9834.