Hippo-kesäkisat liikuttavat jälleen lapsia Harjun stadionilla

Tiistaina 27.6. Harjun stadionilla on luvassa suurta urheilujuhlan tuntua, kun perinteiset Hippo-kesäkisat liikuttavat lapsia juoksun, pituushypyn sekä pallon ja turbokeihään heiton merkeissä. Ilmoittautuminen Jyväskylän Hippo-kisoihin alkoi tänään to 1.6.

Monen lapsiperheen yksi kesän kohokohdista, Hippo-kesäkisat, koittavat jälleen tiistaina 27.6. Kisapäivä Jyväskylän Harjun stadionilla avataan klo 11.45 ja ensimmäiset lajit starttaavat klo 12.00. Harjulla seikkailee myös kaikkien rakastama Hanna Hippo, joka ottaa mielellään vastaan halauksia ja tilanteen tullen hänen kanssaan voi napata yhteiskuvan.

Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 550 innokasta kisailijaa. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään ma 19.6. klo 23.59 tai aiemmin osallistujamäärän täyttyessä. Harjulla kisataan juoksun, pituushypyn sekä pallon ja turbokeihään heiton merkeissä. Kaikki osallistujat palkitaan hienolla osallistujamitalilla ja lajeittain kolme parasta palkitaan vielä sijamitalein.

Lisätiedot, sarjat ja lajit 3-11-vuotiaille osallistujille, kisapäivän ohjeistuksen sekä ilmoittautumislinkin löydät osuuspankin Hippo-sivulta.

Kisat järjestetään tänäkin vuonna hyvässä yhteistyössä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kanssa. Hippo-kisoissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä fiilis ja liikunnan ilo – nämä ovat sekä osuuspankille että järjestävälle seuralle tärkeää.

Hippo-kisoihin on vapaa pääsy, ja osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa koko perheen voimin kisaamaan ja kannustamaan!

Aurinkoisin terveisin,

OP Keski-Suomen ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden väki

 

Lisätiedot:

OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen p. 010 256 5610.

Jyväskylän Kenttäurheilijat toiminnanjohtaja Markku Koistinen, p. 040 706 9195.