OP Keski-Suomen 120-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä perhetapahtumien merkeissä

OP Keski-Suomen 120-vuotista taivalta juhlitaan kesällä Hippo-synttärihulinoissa ympäri Keski-Suomea. Luvassa on koko perheen hauskaa yhdessä tekemistä erilaisten lajipisteiden ja talousvisailun parissa.

OP Keski-Suomi on ollut mukana keskisuomalaisten moninaisissa elämän tarinoissa jo 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi osuuspankki järjestää innostavia koko perheen tapahtumia kesän aikana kuudella eri paikkakunnalla: Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

– Haluamme tarjota juhlavuoden kunniaksi tapahtumia, joissa koko perhe viihtyy mukavan yhdessäolon ja liikunnan ilon merkeissä, kertoo OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri.

Hippo-synttärihulinat yhdistävät monenlaisen yhdessä tekemisen sekä innostavat kohtaamiset. Synttärihulinoiden ohjelmassa on mm. tarkkuuslajeja, taito- ja tasapainopiste, liikuntavälinekokeiluja, joukkuepelejä ja jumppia sekä pomppulinna perheen pienimmille. Tapahtumassa lapset pääsevät kokeilemaan myös hauskaa mobiilipeliä, josta saa oppeja tulevaisuuden taloustaitoihin. 

Paikan päällä seikkailee myös lasten rakastama Hanna Hippo, joka ottaa mielellään vastaan halauksia ja tilanteen tullen hänen kanssaan voi napata yhteiskuvan.

Tapahtumat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Valitse mieluisa paikkakunta, ilmoittaudu mukaan ja saavu synttärihulinoihin juuri teille sopivana ajankohtana. Tervetuloa koko perheen voimin pitämään hauskaa!

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Pasi Sorri, pasi.sorri(a)op.fi, p.050 577 9834

viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, pia.saikkonen(a)op.fi, p.010 256 5610