OP Keski-Suomen johtoryhmän kokoonpano uudistuu

OP Keski-Suomen johtoryhmän kokoonpano uudistuu heinäkuussa 2023. Uudeksi henkilöasiakasliiketoiminnan vetäjäksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu nykyinen OP Privaten sijoitusjohtaja Matti Halttunen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.7.2023. Nykyinen pankinjohtaja Pasi Eronen siirtyy eläkkeelle syksyn aikana.

Jatkossa johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtajan ja Halttusen lisäksi riskienhallintajohtaja Katri Piilola, yritysliiketoiminnasta ja varallisuudenhoidosta vastaava johtaja Juhana Jacksén ja hallintojohtaja Toni Ruokanen.

Uuteen tehtäväänsä Matti Halttunen 38 v. siirtyy innostuneena. – Tunnen pankin, ihmiset ja asiakkaat, ja olen erittäin motivoitunut rakentamaan tulevaisuuden pankkia yhdessä upean henkilöstömme kanssa, hän kommentoi. 

Halttunen on työskennellyt pankissa vuodesta 2010 lähtien. Hän on aloittanut pankkityöuransa kassapalveluista ja edennyt vuosien kuluessa nykyiseen tehtäväänsä sijoitusjohtajaksi. Sijoitusjohtajana hän on vastannut pankin Private Banking-liiketoiminnasta. Tällä hetkellä hän opiskelee eMBA-tutkintoa Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on puoliso ja kaksi lasta. Vapaa-ajallaan Halttunen harrastaa opiskelun lisäksi muun muassa kestävyysurheilua, metsästystä ja lukemista. 

Pankinjohtaja Pasi Eronen eläkkeelle

Nykyinen OP Keski-Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan pankinjohtaja, johtoryhmän jäsen ja toimitusjohtajan sijainen Pasi Eronen jää eläkkeelle syksyllä. Hän on ollut pankin palveluksessa vuodesta 1990 alkaen ja tehnyt pitkän uran useissa eri tehtävissä.  

- Pasi Eronen on tehnyt ansiokkaan uran Keski-Suomen Osuuspankissa. Hänen kädenjälkensä näkyy monessa pankin kehittämishankkeessa ja uudistuksessa. Muutokset ja henkilövaihdokset ovat kuitenkin aina uusi mahdollisuus, joten odotan tulevaa erittäin luottavaisella mielellä, kommentoi toimitusjohtaja Pasi Sorri. 

Lisätiedot: Pasi Sorri, pasi.sorri(a).op.fi, p. 050 577 9834.