Tienviitta erilasiin Yrityskyliin ympäri Suomea

Yrityskylä avaa koululaisille konkreettisen mahdollisuuden tutustua työelämään

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus, jonka tavoitteena on tarjota kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta.

OP Koti Keski-Suomi on ollut mukana Yrityskylä Keski-Suomen toiminnassa alusta lähtien. Vastuullisuus on välittämistä ja keskeisiä teemoja Yrityskylä-yhteistyössä on työntekijän työhyvinvoinnista välittäminen.

Keski-Suomen Osuuspankki on Yrityskylä-yhteistyön taustalla vahvasti mukana oleva taho, joka täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Yrittäjyys on merkittävässä roolissa jo nyt maassamme. Vastuullisuutta on olla mukana tukemassa yrittäjyyskokemuksia ja -kasvatusta jo tässä vaiheessa. OP Koti Keski-Suomi on mukana Keski-Suomen Yrityskylä Alakoulussa omalla pienoisyrityksellä.

Video on osa Keski-Suomen Osuuspankin 120 vuotta -juhlateemaa Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki.

Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme videoita ja muuta sisältöä, joiden aiheet vaihtelevat pitkästä historiastamme aina nykypäivän toimintaamme saakka. Juhlavuoden keskiössä on Keski-Suomen Osuuspankin vankka arvopohja, joka on myös kaiken muun toimintamme keskiössä: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

#elämäsitarinoissa #ksop120 #ksop120vuotta #keskisuomenosuuspankki #opkotiks #yrityskylä