Laskettelijat

Edut OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan olet oikeutettu OP Ryhmän valtakunnallisiin ja osuuspankin paikallisiin rahanarvoisiin etuihin. Tutustu lisää ja hyödynnä kumppanuusetumme!

Paikalliset OP Keski-Suomen omistaja-asiakasedut

Näin saat rahanarvoiset paikalliset edut käyttöösi:

1. Näytä omistaja-asiakas -merkinnällä varustettu OP:n maksukortti kassalla tai varausta tehdessäsi  TAI

2. Näytä oikeus etuun OP-mobiilista (Muut-välilehden alta "Omistajaedut")

Paikalliset omistaja-asiakkaan edut ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Katso opastusvideo, miten löydät ja hyödynnät etusi OP-mobiilista.

Tutustu paikallisiin etuihin. Löydät ne alta klikkaamalla otsikoiden oikeanreunan v -väkäsestä.

Hyödynnä Foodin tarjoama etu luomuelintarvikkeiden ja superfoodien verkkokauppaan! Omistaja-asiakkaana saat -20% verkkokauppaostoksista.

Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka maahantuo sekä valmistaa luomuelintarvikkeita ja superfoodeja. Valikoimasta löytyy lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Kaikki tuotteet sekä koko tuotantoketju on täysin gluteenittomia. Toiminnan kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

Herkuttele sinäkin Foodinin maistuvilla ja terveellisillä tuotteilla ! Saat -20% alennuksen käyttämällä koodia OPKeski-Suomi maksaessasi ostoksia Foodin verkkokaupassa. Etu on voimassa 31.12.2020 saakka.

Jyväskylän Kesän 65-vuotinen yhtäjaksoinen tarina jatkuu koronaviruksesta huolimatta. Festivaalia varten rakennetaan uusi suoratoistoalusta, joka mahdollistaa festivaalin toteuttamisen alkuperäisellä festivaaliviikolla 1.7. alkaen. Tämän vuoden toteutuksessa hyödynnämme sekä nettisivuillemme rakennettavaa striimausalustaa että radio-ohjelmistoa, joka mahdollistaa festivaalille osallistumisen myös ilman älylaitteita ja internet-yhteyttä.

 

Heinäkuun omistaja-asiakkaan etuesitykset

Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto:
Sanat ja Sävelet 3.7. esitykseen 5€ alennus normaalihintaisesta lipusta

Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto: Sanat ja Sävel -esitys on syntynyt koronakaranteenin aikana taiteilijapariskunnan, pianisti Iiro Rantala ja näyttelijä Lotta Kuusiston kotitunnelmissa. Kokonaisuudessa yhdistyvät sanataide ja musiikki. Esitys Taulumäen kirkossa pe 3.7 klo 16. Omistaja-asiakkaille etulippu 33€ (norm. 38€).

Saat etuhintaiset liput Jyväskylän kesän verkkokaupasta etukoodilla KESÄKSOP
Alennus koskee normaalihintaisia lippuja.

 

Jyväskylän Kesä: Puistojuhlat

Puistojuhlat kärjestetään livestriimauksena. Omistaja-asiakkaille 5€ alennus liveyleisölipuista Lounasipuistoon 4.7.

Livestriimatulla festivaalilla 4.7. Lounaispuiston lavalla esiintyvät Jesse Markin, Räjäyttät ja The Hearing. Lähetyksen juontavat Kalevi Suopursu ja Jaakko Laitinen ja DJ:nä toimii Arsi Fennica.  Lähetystä on mahdollista saapua seuraamaan myös liveyleisöksi. Omistaja-asiakkaille etuhintaiset liput 31€ (norm. 36€).

Saat etuhintaiset liput Jyväskylän kesän verkkokaupasta etukoodilla KESÄKSOP
Alennus koskee normaalihintaisia lippuja.

Jyväskylän Hiihtoseura ylläpitää kesällä 2020 Matti Nykäsen mäen näköalatorni- ja kahviotoimintaa. Upeat panoraamanäkymät yli kesäisen Jyväskylän ovat jälleen ihasteltavissa Jyväskylän katolta Matti Nykäsen mäen korkeuksista! Kesäkauden 2020 avajaisia vietetään 1.6.2020 klo 15. Viimeinen aukiolopäivä on 9.8.2020.

Omistaja-asiakkaamme saavat 1€ alennuksen näistä jo valmiiksi edullisista pääsymaksuista:
Aikuiset 4€
Lapset/nuoret (6-16 v.) 3€
Opiskelijat ja eläkeläiset 3€
Alle 6 v. ilmaiseksi
Perhe 10€ (sis. 2 aikuista + perheen lapset/nuoret)

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki/luottokortit.

Parhaassa tapauksessa pääset näkemään hyppääjiä tositoimissa kesätreeneissään. Näkötornin ja Mäkikahvion tuotot menevät lyhentämättöminä jyväskyläläisen mäkiurheilun kehittämiseen.

JNV järjestää kesällä 2020 JNV-hallilla 7–12-vuotiaiden Hippo-voimisteluleirin 3.8.–7.8.2020.
Lasten liikuntaleiri toteutetaan päiväleirinä klo 9-14. Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus valvottuun toimintaan ja välipalaan leirin lopuksi klo 14-16.30
 
Leiriohjelmassa on ohjattua sisäliikuntaa, kuten:
akrobatiaa
pelejä ja leikkejä
joukkuevoimistelun alkeita ja välinekokeiluja (pallo, nauha, vanne)
kilpa-aerobicin alkeita
muita lajikokeiluja
 
OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat leirin hinnasta -10 €
JNV jäsenille (jäsenmaksu maksettuna syksyllä 2019 tai keväällä 2020) osallistumismaksu 115 €
Uusille harrastajille osallistumismaksu 135 € (sisältää jumppakoulupassin/jumppaturvavakuutuksen)
Näistä hinnoista omistaja-asiakkaat saavat 10€:n alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisähintaan: Voit varata lapsellesi valvottua toimintaa ja välipalan leiripäivän päätteeksi klo 14-16.30 ma-pe yht. hintaan 40€.

Fysioterapeutti J-P Puranen

Fysioterapiayrittäjä Joni-Pekka Puranen tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille -10% kaikista palveluista: fysioterapia, hieronta, hierontapaketit sekä personal training -ohjaus. Toimipiste sijaitsee Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä, Sykeraitti 7.

Ajanvarauksen löydät nettisivuilta, mutta voit olla yhteydessä Joni-Pekkaan myös puh. 044 266 0867 tai sähköpostitse yhteys(at)fysiojpp.fi

Saat alennuksen näyttämällä omistaja-asiakasmerkillä varustetun OP:n maksukortin tai etunäkymää OP-mobiilista.

 

Vehreässä amerikkalaishenkisessä puistossa on tarjolla paljon huvilaitteita lapsiperheiden kesäpäivän viettoon. Rauhallinen ja turvallinen puisto on mitä parhain paikka päästää lapset valloilleen. Puistossa on myös erinomaiset picnic-tilat. Sinne saa vapaasti tuoda omia eväitä ja niitä voi nauttia puiston lukuisissa picnic-pöydissä sekä paviljongissa.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 20% alennus normaalihintaisista rannekkeista kesäkaudella 2019.

 • Ranneke yli 100 cm 22,40€ (norm. 28€)
  Ranneke alle 100 cm 16€ (norm. 20€)
 • Ei koske ryhmälippuja

Yli 120cm mutta alle 140cm on paras mahdollinen pituus Nokkakiven huvipuistossa. Silloin voi hurvitella ilman huoltajaa melkein kaikissa isoimmissakin laitteissa, mutta pääsee myös jokaisen pienemmmän laitteen kyytiin. Alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät yksin lähes kaikkiin lastenlaitteisiin, sillä kyyti on turvallisen rauhallista.

Puistoalueelle on ilmainen sisäänpääsy ja myös parkki on ilmainen.
Nokkakiven huvipuiston löydät Ruuhimäentie 3, Lievestuore

 

 

 

Hillside Stable ratsastusleirit nuorille ja lapsille

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Riihivuorentie 35. Tallilla järjestetään tänä kesänä monenikäisille ja -tasoisille lapsille sopivia leirejä heinäkuussa. 

Lasten päiväleiri 6.-8.7.
Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 7,5€ alennus eli leirin kokonaishinta 142,5€ (norm. 150€).
Leiri sopii 5-11-vuotiaille ja leirillä pärjää ja viihtyy vaikka ei olisi aikaisempaa ratsastuskokemusta. Leirillä ratsastetaan joka päivä, opetellaan hevosten hoitoa sekä käsittelyä, lisäksi kepparijuttuja sekä muuta mukavaa toimintaa. Hintaa sisältyy leiriohjelma sekä lounas. 

Juniorileiri (2 vrk) 13.-14.7.
Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 8,5€ alennus eli leirin kokonaishinta 161,5€ (norm. 170€)
Leiri sopii 8-13-vuoriaille, jotka jo osaavat ratsastaa kaikissa askellajeissa ja haluavat ottaa ”seuraavan askeleen” ratsastusharrastuksessaan. Leirillä ratsastetaan 2 tuntia per päivä. Lisäksi teoriaa, hevosten hoitoa ja muuta mukavaa. Sisältää täyshoidon ja majoituksen ja majoituksen leirikämpässä maneesin yläkerrassa tai talolla.

Nuorten yleisleiri 20.-23.7. (4vrk) 
Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 17€ alennus eli leirin kokonaishinta 308€ (norm. 325€/hlö).
Leirillä ratsastetaan 2 tuntia joka päivä, lisäksi teoriaa päivittäin, hoitohevosia ja leirikisoja. Leirin viimeisenä päivänä mahdollisuus pitkään 2 tunnin maastoratsastukseen. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito (ruokailut 4xpv sekä majoitus). 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259
Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä. 
Leireille mahtuu maksimissaan 12 lasta/nuorta

Tutustumiskäynti -10%

Helppo tapa tutustua hevosharrastukseen on varata tutustumiskäynti ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Tutustumiskäyntejä voi varata mihin vuoden aikaan vaan p. 0408707259 tai sähköpostitse hss@hillsidestable.fi Omistaja-asiakkaille tutustumiskäynti -10% eli 29,70€ (norm. 33€). Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259

JyPK

Jyväskylän Pallokerho tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2 lippua yhden hinnalla kaikkiin JyPK liiganaisten jalkapallo kotiotteluihin kaudella 2020. (lipun hinta 10€) Etu koskee runkosarjaa ja loppusarjaa.

 

Kirittäret

Kirittäret tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 1€ alennuksen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2020. Alennus koskee normaalihintaisia, eläkeläisten sekä opiskelijoiden lippuja (norm. 15/10€). Edun saa ostaessaan lipun lippuluukulta ennen ottelutapahtumaa.

Asianajotoimisto Fenno

 • Pankkimme lakiosaston lisäksi saat lainopillisia palveluita kumppaniltamme Asianajotoimisto Fennolta.
 • notariaattipalvelut omistaja-asiakkaille OP Ryhmän suositushinnaston mukaisesti ja muut lainopilliset palvelut 10%:n alennuksella.
 • Puhelimitse tehty alkukartoitus on ilmainen.
 • Lisätietoja: fennolaw.fi/
 • Voit ottaa yhteyttä myös OP Keski-Suomen lakipalveluassistenttiin Kirsi Janhuseen palvelun tarpeesi kartoittamiseksi. Tavoitat hänet puhelimitse 010 256 5687 tai sähköpostitse kirsi.janhunen(ät)op.fi
 • Fennon palvelumaksuihin ei valitettavasti voi käyttää OP-bonuksia.
   

KotiData

 • tarjoaa 15%:n alennuksen palveluhinnoista.
 • KotiData auttaa kaikissa tietotekniikan asioissa. Palvelupiste sijaitsee Torikulmassa Jyväskylän keskustassa ja KotiData tekee myös asiakaskäyntejä (muista kotitalousvähennys). Voit hankkia KotiDatan kautta tabletin tai tietokoneen lisätarvikkeineen ja he asentavat ne valmiiksi ja opastavat käyttöönotossa. 
 • Lisätietoja: KotiData
   

Kuljetus ja muutto O.Jylhä

 • tarjoaa muuton yhteydessä muuttolaatikoiden vuokrasta -50% ja pakkaustarvikkeista -10%
 • Lisätietoja: www.transport-jylha.fi

 

Prima-rakentajat Oy

 • tarjoaa 5%:n alennuksen urakkahinnasta tai 10%:n alennuksen urakkaan liittyvästä työstä
 • Lisätietoja: www.prima-rakentajat.fi

 

Rakennuspalvelu PPHeikkinen Oy

 • tarjoaa -10%:n alennuksen rakennustyön tuntihinnasta
 • Lisätietoja: www.ppheikkinen.fi

 

TL-Maint Kiinteistöpalvelut

 • tarjoaa 5%:n alennuksen koti- ja muuttosiivouksesta
 • Lisätietoja: www.tlmaint.fi

 

Sisustussuunnittelija Katriina Turunen

 • tarjoaa 10%:n alennuksen sisustussuunnittelusta.
 • Tutustu palveluun: Katriina Turunen

 

Viherlandia

 • tarjoaa 50%:n alennuksen puutarhurin käynnin ensimmäisestä tunnista
 • Lisätietoja: www.viherlandia.fi

 

OP Koti Keski-Suomi LKV

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy on nyt OP Koti Keski-Suomi

Kun valitset asuntosi myyjäksi ammattitaitoisen OP Koti välittäjän, saat 250 euron alennuksen normaalihintaisesta arvonlisäverollisesta välityspalkkiosta, ei kuitenkaan minimipalkkiosta.

 • Asuntojen myyjät ja ostajat kohtaavat OP Koti -sivulla
 • Valkoinen kirja on asunnonmyyjän opas ja apuväline onnistuneeseen asuntokauppaan. Tutustu: Valkoinenkirja

Tervetuloa toteuttamaan unelmasi OP Koti välittäjän kanssa!

 

Puutarhuri kotiisi kampanja 

OP Koti Keski-Suomen suosittu pihakampanja on jälleen käynnissä. Kun ostat omakotitalon, paritalon tai rivitalohuoneiston OP Koti Keski-Suomen kautta 15.4. alkaen, saat puutarhurin kotikäynnin veloituksesta uudelle pihallesi. Kampanja on voimassa määräajan kesäkuukausina.

Pihakampanjan alueet ovat Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Uurainen, Petäjävesi, Korpilahti, Äänekoski ja Saarijärvi.

Buugi-liikuntakeskus tarjoaa seuraavat edut:

 • Arkilounas 8,90€ (norm. 9,90€)
 • Pallopelit -10 % (ei koske palloilun vakiovuoroja)
 • 12kk kuntosalikortti hintaan 35€/kk (norm. 39€/kk)
 • 12kk ryhmäliikunta- ja kuntosalikorttia 49€/kk (norm. 59€/kk)

Klub1 -täyden palvelun liikuntakeskus Kivääritehtaalla

 • Klub1-liikuntakeskus tarjoaa omistaja-asiakkaille -10% alennuksen jäsenyyksistä.
 • Alennus lasketaan normaalihinnoista.

Scandic Laajavuori tarjoaa etuhintaisia lippuja kylpylään, keilaamaan ja kuntosalille:

 • Kylpylälippu ja kuntosali yht. 11€ (norm. 14,50€), ma-pe klo 7-14, muina aikoina 15€ (norm. 20€).

 • Kylpylälippu ja kuntosali yli 55-vuotiaille 5,90€, ma-pe klo 7-14, muina aikoina 8,50€

> Hinnat eivät sisällä uima-asua tai pyyhettä. Sopimushinnat koskevat vain omistaja-asiakkaiden omia henkilökohtaisia kylpyläkäyntejä.

 • Maanantaisin perhelippu kylpylä ja kuntosali (2 aikuista + max. 3 lasta) 45€

 • Keilaus 40 % alennus normaalihinnoista

 • Hieronta 10% alennus normaalihinnoista.

Edut ovat voimassa 31.12.2020 saakka, ei koululaisten lomasesonkeina, lukuun ottamatta kesälomaa. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Boulderpaja Jyväskylä

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta.

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8 € sisältäen kenkävuokran (norm. 13 €). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21. Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34