Bonuslaskuri

Osuuspankin omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia automaattisesti kuukausittaisen asiointisi mukaan. Bonuksia voidaan käyttää esimerkiksi pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin. Tiedätkö, paljonko sinä voisit saada OP-bonuksia? Bonuslaskurilla voit laskea arvion siitä, paljon sinulle ja perheellesi voisi kertyä OP-bonuksia.  

Vuonna 2023 saat omistaja-asiakkaana OP-bonuksia entistäkin enemmän, sillä palkitsemme omistaja-asiakkaitamme ylimääräisillä bonuksilla; saat koko vuoden 30 % enemmän bonuksia.

Kokeile bonuslaskuria ja katso, kuinka paljon enemmän bonuksia sinulle voi kertyä!

Tule omistaja-asiakkaaksi!

Voit liittyä omistaja-asiakkaaksi maksamalla jäsenosuusmaksun, joka useimmissa pankeissa on suuruudeltaan 100 euroa. Muita liittymismaksuja ei ole. Jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi, saat jäsenosuusmaksun takaisin.

  1. Jos olet osuuspankin asiakas ja sinulla on OP:n tunnukset, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi kirjautumalla op.fi-palveluun.
    Tule omistaja-asiakkaaksi
  2. Jos et vielä ole osuuspankin asiakas ja sinulla on toisen pankin tunnukset, voit tulla asiakkaaksi ilman konttorissa käyntiä.
    Tule asiakkaaksi helposti verkossa