Osuuspankin omistaja-asiakkuus - elämääsi varten

Osuuspankin omistaja-asiakkuus

– elämääsi varten

 

Hyötyjä sujuvaan arkeen

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin. Olemme täällä, kun tarvitset apua arjen raha-asioihin tai neuvoja unelmien saavuttamiseen. Omistaja-asiakkuus on myös palkitsevaa, sillä mitä enemmän asioit, sitä enemmän hyödyt.

 1. OP-bonukset
  Vain osuuspankin omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia. Omistaja-asiakkaana saat vuonna 2024 OP-bonuksia 40 % enemmän kuin normaalisti. Jos esimerkiksi asuntolainan, säästöjen ja kuukausittaisten vakuutusmaksujen yhteenlaskettu summa on 100 000 euroa, kertyy OP-bonuksia vuonna 2024 yhteensä 350 euron arvosta. Normaalin kertymän mukaan bonuksia kertyisi vastaavalla asiointimäärällä 250 euron arvosta.
  Tutustu ja laske bonuksesi
 2. Alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista

  Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat tuntuvat alennukset vakuutuksista sekä mainiot sijoittamisen edut. Lisäksi saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 asti* ja Käyttötilisi kerryttää 0,25 % korkoa.

  * Edun päättymisen jälkeen päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaalle on alkaen 3,95 €/kk, ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle alkaen 0 €/kk. Muille alkaen 8,25 €/kk.

  Katso kaikki alennukset