Omistaja-asiakas saa etuja säästämisestä ja sijoittamisesta. Kuvan pieni tyttö tietää, ettei kaikkia munia kannata laittaa samaan koriin.

Omistaja-asiakkaan edut säästämisestä ja sijoittamisesta

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.

Omistaja-asiakkaan OP-sijoituskumppani

OP-sijoituskumppani on palvelukokonaisuus omistaja-asiakkaalle, jolle on kertynyt sijoitusvarallisuutta. Saat oman yhteyshenkilön sekä kattavaa ja ajantasaista markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi.

Omistaja-asiakkaan edut osakekaupankäynnissä

Omistaja-asiakkaana käyt edullisemmin osakekauppaa OP:n sähköisissä kanavissa (op.fi ja OP-mobiili). Omistaja-asiakkaana pääset aina automaattisesti hinnaston toiselle palkkiotasolle, jossa välityspalkkio on 0,17 prosenttia kauppasummasta, kuitenkin vähintään 7 euroa toteutuneelta toimeksiannolta. Lisäksi omistaja-asiakkaana sinulta ei peritä enempää kaupankäyntipalkkiota kuin yksi prosentti (1%) osake- (Suomi, Ruotsi) ja ETF-toimeksiannoissa. Uusi yhden prosentin etu mahdollistaa säästämisen suoriin osakkeisiin myös pienemmillä kauppasummilla. Kansainvälisten osakkeiden kohdalla vähimmäismaksu per toteutunut toimeksianto on 8 euroa.

 

 

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat suurinta osaa rahastoistamme ilman erillisiä kuluja.

Saat omistaja-asiakkaanamme yhteyshenkilön, jonka kanssa käyt yhdessä läpi varallisuuteesi liittyvät tavoitteet ja suunnitelmat. Yhteyshenkilö toimii asiantuntija-apunasi myös silloin, kun haluat itse laatia varallisuuttasi koskevat sijoitussuunnitelmat ja toimit itsenäisesti sijoitusmarkkinoilla.

Omistaja-asiakkaat pääsevät automaattisesti hinnaston toiselle hintaportaalle, jossa välityspalkkion suuruus on 0,18 prosenttia (min. 8 euroa), kun ensimmäisen palkkioportaan välityspalkkio on 0,2 prosenttia (min. 8 euroa).