Omistaja-asiakas saa etuja säästämisestä ja sijoittamisesta. Kuvan pieni tyttö tietää, ettei kaikkia munia kannata laittaa samaan koriin.

Omistaja-asiakkaan edut säästämisestä ja sijoittamisesta

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

Omistaja-asiakkaan ETF-etu

Omistaja-asiakkaana käyt ETF-kauppaa kuluitta vuonna 2020. Tutustu ETF-rahastoihin ja etuun tarkemmin täällä.

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme (säästäjän rahastot, vastuulliset rahastot sekä osake- ja korkorahastot) ilman kuluja. Tutustu rahastovalikoimaamme täällä.

Indeksirahastoissa sekä asuntoihin ja metsään sijoittavissa rahastoissa merkintä- ja lunastuspalkkiot hyvitetään kokonaisuudessaan rahastoille kaupankäyntikulujen kattamiseksi ja siten ne parantavat rahastojen tuottoa. 

Omistaja-asiakkaan etu vakuutussäästämisestä

Vakuutussäästäminen on vaivaton ja joustava tapa säästää pitkäaikaisesti. Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme kaksi eri tuotetta vakuutussäästämiseen – OP-sijoitusvakuutuksen ja OP-säästösopimuksen. Voit valita sopimukseesi useita sijoituskohteita OP:n laajasta valikoimasta. Sijoituskohteiden vaihto ja varojen siirto vakuutukseen on kulutonta. Tutustu vakuutussäästämisen tuotteisiin tarkemmin Tutustu vakuutussäästämisen tuotteisiin tarkemmin täällä.

Omistaja-asiakkaan edut osakekaupankäynnissä

Omistaja-asiakkaana käyt edullisemmin osakekauppaa OP:n sähköisissä kanavissa (op.fi ja OP-mobiili). Omistaja-asiakkaana pääset aina automaattisesti hinnaston toiselle palkkiotasolle, jossa välityspalkkio on 0,17 prosenttia kauppasummasta, kuitenkin vähintään 7 euroa toteutuneelta toimeksiannolta. Lisäksi omistaja-asiakkaana sinulta ei peritä enempää kaupankäyntipalkkiota kuin yksi prosentti (1%) osaketoimeksiannoissa (Suomi, Ruotsi). Uusi yhden prosentin etu mahdollistaa säästämisen suoriin osakkeisiin myös pienemmillä kauppasummilla. Kansainvälisten osakkeiden kohdalla vähimmäismaksu per toteutunut toimeksianto on 8 euroa. Tutustu osakekaupankäynnin hinnastoon tarkemmin Tutustu osakekaupankäynnin hinnastoon tarkemmin täällä.