Omistaja-asiakas saa etuja säästämisestä ja sijoittamisesta. Kuvan pieni tyttö tietää, ettei kaikkia munia kannata laittaa samaan koriin.

Omistaja-asiakkaan edut säästämisestä ja sijoittamisesta

Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja säästämiseen ja sijoittamiseen.

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat lähes kaikkia rahastojamme ilman kuluja.

Omistaja-asiakkaan OP-sijoituskumppani

OP-sijoituskumppani on palvelukokonaisuus omistaja-asiakkaalle, jolle on kertynyt sijoitusvarallisuutta. Saat oman yhteyshenkilön sekä kattavaa ja ajantasaista markkinatietoa sijoituspäätöstesi tueksi.

Omistaja-asiakkaan edut osakekaupankäynnissä

Omistaja-asiakkaana käyt edullisemmin osakekauppaa OPn sähköisissä kanavissa (op.fi ja OP-mobiili). Omistaja-asiakkaana pääset aina automaattisesti hinnaston toiselle palkkiotasolle, jossa välityspalkkio on 0,18 prosenttia kauppasummasta, kuitenkin vähintään 8 euroa toteutuneelta toimeksiannolta. Lisäksi omistaja-asiakkaana sinulta ei koskaan peritä enempää kaupankäyntipalkkiota kuin yksi prosentti (1%). Uusi yhden prosentin etu mahdollistaa säästämisen suoriin osakkeisiin myös pienemmillä kauppasummilla.

Kannustamme sinua säästämään myös säännöllisesti. Mikäli teet vähintään yhden kaupan kalenterineljänneksittäin, pääset automaattisesti seuraavan kalenterineljänneksen alussa hinnaston kolmannelle palkkiotasolle, jossa välityspalkkio on 0,15 prosenttia, kuitenkin vähintään 5 euroa ja enintään yksi prosentti (1%) kauppasummasta, riippumatta minimipalkkion suuruudesta. Kansainvälisten osakkeiden kohdalla vähimmäismaksu per toteutunut toimeksianto on 8 euroa.

 

 

Omistaja-asiakkaana ostat, myyt ja vaihdat suurinta osaa rahastoistamme ilman erillisiä kuluja.

Saat omistaja-asiakkaanamme yhteyshenkilön, jonka kanssa käyt yhdessä läpi varallisuuteesi liittyvät tavoitteet ja suunnitelmat. Yhteyshenkilö toimii asiantuntija-apunasi myös silloin, kun haluat itse laatia varallisuuttasi koskevat sijoitussuunnitelmat ja toimit itsenäisesti sijoitusmarkkinoilla.

Omistaja-asiakkaat pääsevät automaattisesti hinnaston toiselle hintaportaalle, jossa välityspalkkion suuruus on 0,18 prosenttia (min. 8 euroa), kun ensimmäisen palkkioportaan välityspalkkio on 0,2 prosenttia (min. 8 euroa).