Omistaja-asiakas saa etuja pankkiasioinnistaan ja asionti sujuu helposti vaikka kotisohvalla.

Omistaja-asiakkaan edut pankkiasioinnista

Omistaja-asiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelusi edullisemmin ja lisäksi paljon muita etuja.

Päivittäiset pankkipalvelut edullisemmin

Omistaja-asiakkaana saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun sekä OP-Visa-kortin edullisemmin ja loput voit maksaa sinulle kertyvillä OP-bonuksilla. Päivittäisten pankkipalveluiden hinta on omistaja-asiakkaalle 3,95 €/kk (normaalisti 5,45 €/kk).

Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta. Voit valita kortiksesi joko OP-Visa Debitin, OP-Visa Electronin tai OP-Visa Credit/Debitin.

Muut edut:

  • Ostoturva OP-Visalla tehdyille ostoksille 31.12.2017 saakka. Jos olet omistaja-asiakas, saat 1.1.2018 alkaen uuden Tuoteturvan. Tuoteturva koskee OP-Visa kortilla tehtyjen credit-ostojen lisäksi myös debit-ostoja. Etu sisältyy myös omistaja-asiakkaan OP-Mastercard-korttiin.
  • Ostoturva OP-Visalla tehdyille ostoksille
  • Kiinteä korko asuntolainaasi koko laina-ajaksi
  • 250 euron alennus OP Kodin välityspalkkiosta
  • Opintolaina ilman toimitusmaksua

Päivittäisasioinnin palvelukokonaisuuteen kuuluu

  • käyttötili*
  • OP-verkkopalvelu
  • OP-Visa-, OP-Visa Electron-, OP-Visa Debit tai OP Visa Gold** -kortti
  • verkkotiliote.

*) Käyttötili toistuvaissuorituksella tarkoittaa, että liikevaihtoa omille tileille tulee kolmessa kuukaudessa vähintään 500 euroa. Kaikki suoritukset, omien tilien välisiä siirtoja lukuun ottamatta, kelpaavat.
**) OP-Visa Gold -kortin haltijalle päivittäiset pankkipalvelut 8,00 €/kk.

OP-Visa-kortin haltijana sinulla on automaattisesti käytössäsi Ostoturvavakuutus, joka irtisanotaan 31.12.2017 saakka. Ostoturvan mukaista korvausta voi hakea myös irtisanomisen jälkeen, mikäli ostos on tehty vuoden 2017 puolella ja Ostoturvan ehdot muuten täyttyvät.

> Tutustu Ostoturvan tuoteselosteeseen (pdf)

> Tutustu Ostoturvan vakuutusehtoihin (pdf)

Omistaja-asiakkaana saat Ostoturvan sijaan 1.1.2018 alkaen automaattisesti Tuoteturvavakuutuksen.

Tuoteturva on omistaja-asiakkaan entistä kattavampi vakuutus, sillä se on voimassa credit-ostosten lisäksi myös debit-ostoksille 180 päivän ajan. Se koskee omistaja-asiakkaan OP-Visa Credit/Debit-yhdistelmäkorteilla, eli OP-Visa, OP-Visa Gold, OP-Visa Platinum, tai OP-Mastercard Credit-kortilla tehtyjä hankintoja. Vakuutus koskee myös omistaja-asiakkaan korttiin liitettyjä rinnakkaiskortteja.

Tuoteturvavakuutuksen omavastuu on 75 euroa.

Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

> Lue lisää Tuoteturvasta

> Tutustu Tuoteturvan tuoteselosteeseen (pdf)

> Tutustu Tuoteturvan vakuutusehtoihin (pdf)


OP-Visa Gold -kortissa mukana matkan peruuntumisturva

Korttiin kuuluu automaattisesti ainutlaatuinen matkan peruuntumisturva. Kun olet maksanut ulkomaanmatkasi, majoituksesi tai jonkin matkaan liittyvän palvelun - esimerkiksi konserttiliput tai retken - korttisi credit-ominaisuudella, voit perua matkasi mistä syystä tahansa, vaikka työesteen takia.

Matka peruuntumisturva korvaa myös koko perheen yhteisen ulkomaanmatkan, kun matka on maksettu kortin credit-ominaisuudella. Korvaus on 75 % matkan, majoituksen ja muiden palveluiden hinnasta.

Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan. Omistaja-asiakkaanamme voit myös maksaa pitkän kiinteäkorkoisen asuntolainasi pois milloin vain ilman, että sinulle aiheutuu siitä lisäkustannuksia.
Omistaja-asiakkaalle opintolaina ilman toimitusmaksua, kun lainahakemus tehdään op.fi-palvelussa.
Omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen OP-Kiinteistökeskuksen myyntivälityspalkkiosta (ei vähimmäispalkkiosta).