” ”

Ura pankissa

Heti työsuhteen alussa tuli tunne, että meistä uusista välitetään. Apua saa aina, kun sitä tarvitsee.

Haemme asiakkuusneuvojaa tai -asiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Myynnin palvelut -tiimiimme Jyväskylään asiakkuusneuvojaa tai -asiantuntijaa.

Myynnin palveluissa vastaamme koko pankin sujuvasta arjesta ja edistämme tehokkaasti yhteistyötä eri liiketoimintojen välillä. Haemme nyt vahvistusta uuteen tiimiimme, jossa kehitämme toimintaamme yhdessä. Asiakkuusneuvojana/-asiantuntijana autat asiakkaitamme ja asiantuntijoitamme ratkaisemalla ja opastamalla. Tehtävänkuva muotoutuu valitun henkilön ominaisuuksien mukaan. Arvostamme sinulta APV1 -tutkintoa sekä monipuolista kokemusta eri pankkiliiketoiminnoista.

Lue lisää ja lähetä hakemus op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 25.2.2024.

Meillä on yli 13 000 työkaveria

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on yli kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja yli 13 000 työntekijää.

Tarjolla on monenlaisia työtehtäviä ja ura meillä on täynnä mahdollisuuksia. Myös opiskelijoille on tarjolla erilaisia väyliä ja keinoja päästä mukaan osaksi johtavaa finanssiryhmää tai paikallista osuuspankkia.

Kaikilla on oma tarinansa 

Lue meidän työkavereiden uratarinoista. Miten Matin ja Hennan ura on kehittynyt ja millaisia kokemuksia heille on kertynyt vuosien mittaan?

Matti Halttunen, pankinjohtaja

Keväällä 2010 osallistuin Keski-Suomen Osuuspankin opiskelijatilaisuuteen, joka herätti minussa suuren intohimon finanssimaailmaa kohtaan. Kesätyö Karstulan konttorissa syvensi tätä kiinnostusta, ja onnekkaasti pääsin jatkamaan työskentelyä Jyväskylän pääkonttorilla. Talven kiireiset päivät kassapalveluissa ja illat rahoitusmarkkinoiden opiskelussa antoivat vahvan perustan.
 
Vuonna 2011 sain mahdollisuuden siirtyä sijoitusneuvojan tehtäviin ja myöhemmin varainhoitajaksi Private Bankingiin. Kolme vuotta myöhemmin otin vastuun meidän varallisuudenhoidon myynnistä ja asiakaskokemuksen valmentamisesta. Johdin viiden vuoden ajan varakkaiden asiakkaidemme palvelumallia Keski-Suomessa ja opiskelin eMBA-tutkinnon työantajani tukemana. Kesällä 2023 sain vastuulleni pankkimme henkilöasiakasliiketoiminnan ja minut valittiin OP Keski-Suomen johtoryhmän jäseneksi. Elän tällä hetkellä unelmaani ja olen yhdessä tiimieni kanssa rakentamassa tulevaisuuden pankkia Keski-Suomeen. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miltä pankkimme vuosikymmenen lopussa näyttää. Varmaa on kuitenkin se, että tavoitteemme on tarjota inspiroiva työympäristö, joka luo vaurautta ja turvallisuutta toimintaympäristössään. Rakennamme parempaa huomista yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa.
 
Vastuun ottaminen ja rohkeus uusiin haasteisiin ovat olleet avainasemassa omalla urapolullani. Minua on tuettu aina, kun olen tarvinnut apua, ja jokainen esihenkilöni on kannustanut jatkuvaan oppimiseen. Koen, että välitön työyhteisömme kannustaa meitä kehittymään ja samanaikaisesti antaa meidän toimia omilla vahvuuksillamme. Minulla ne vahvuudet ovat olleet ennen kaikkea vuorovaikutuksessa sekä muiden ihmisten innostamisessa.
 
Vahvasti kehittyvä ja uudistuva finanssiala tarjoaa monia mahdollisuuksia ja visiomme onkin olla vetovoimaisin työnantaja Keski-Suomessa. Oli tehtävä tai rooli pankissamme mikä tahansa, on sen merkitys työssämme aina läsnä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa suuresti ihmisten ja koko Keski-Suomen alueen tulevaisuuteen. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia taloudellisia valintoja ja mahdollistamme yhteisöllisellä roolillamme maakuntamme menestystä. Aika inspiroivaa.

 

Henna Matilainen, asiakkuusjohtaja

Minusta piti tulla kauppias. Ja sitä ennen fysioterapeutti tai opettaja. Olen kuitenkin aina ollut parhaimmillani erilaisten projektien parissa, kehittämässä toimintatapoja ja työskentelemässä yhdessä muiden kanssa. Kiitokset lukiomme rehtorille, joka ohjasi minua hakeutumaan lopulta liiketalouden alalle. Ura pankissa ei siis ole ollut aina selkeä päämäärä. Opiskeluaikoina siitä tuli sellainen ja hyvä niin. Juuri nyt en osaa kuvitella tekeväni mitään muuta.

Aloitin työharjoittelussa OP Pohjois-Savon pääkonttorilla keväällä 2016. Päivät kassa- ja ajanvarauspalveluissa antoivat kattavan kuvan työskentelystä pankissa ja olin erittäin innoissani, kun sain harjoittelujakson päätyttyä jatkaa Karttulan toimipisteellä. Pienessä konttorissa sai tehdä kaikkea rahanhuollosta markkinointiin. Puolen vuoden työkomennuksen jälkeen Karttulan konttori kuitenkin suljettiin. Minulle muutokset ovat aina olleet mahdollisuuksia ja tämä kerta ei tehnyt poikkeusta. Siirryin takaisin pääkonttorille ja pääsin mukaan rakentamaan uutta yksikköä, jossa palvelimme omistaja-asiakkaitamme pääasiassa verkko- ja puhelinneuvotteluissa.

Seuraavaksi, vuonna 2018 tie vei OP Keski-Suomen Private Bankingiin ja väittäisin sen olleen suurin käännekohta työurallani. Aloitin asiakkuusneuvojana ja vuonna 2022 jäin vanhempainvapaalle asiakkuuspäällikkönä. Tuohon väliin mahtui asiakkuudenhoidon kehittämistä, uuden palvelumallin rakentamista, valmentamista ja myynnin johtamista. Tärkeintä, eli lukuisia asiakaskohtaamisia unohtamatta. Tuo ajanjakso on mahdollistanut sen, että olen nyt tässä – elokuussa 2023 aloittaneena asiakkuusjohtajana, vastaamassa omistaja-asiakkaidemme asiakaskokemuksesta, sujuvasta asioinnista ja unelmien toteuttamisesta yhdessä 31 toimihenkilön kanssa. 

Koko pankkiurani aikana olen saanut vastuuta ja uusia haasteita pyydettäessä. Minua on kannustettu opiskelemaan, oli kyse sitten tutkinnosta tai lyhyemmästä kurssista. Esihenkilöt ovat myös olleet tukena ja apuna aina tarvittaessa.  Nyt itse esihenkilöasemassa olevana pysähdyin miettimään, miten kiteyttäisin erinomaisen johtajuuden. Oman kokemukseni mukaan se on sitä, kun saa muut ympärillä loistamaan ja yltämään parhaimpaansa. 

 

Kiinnostuitko meistä?

Jos sinua kiinnostaa uramahdollisuudet tai harjoittelu meillä OP Keski-Suomessa, laita viestiä keski-suomen.hr(a)op.fi.