OP Korpilahti pankin kuva

Tervetuloa asioimaan

OP Korpilahti on omistaja-asiakkaidensa omistama ja tulevaisuuteen katsova pankki. Tehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Olemme olleet jo yli 110 vuoden ajan rakentamassa asiakkaidemme taloudellista perustaa.

OP Korpilahti on vahva ja vakavarainen pankki, jonka tase vuoden 2020 lopussa oli 105 miljoonaa euroa ja vakavaraisuussuhde 42 prosenttia. Palveluksessamme on kuusi ammattitaitoista alan ammattilaista. Vuoden 2020 lopussa pankillamme oli 3 273 omistaja-asiakasta.

Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme omistaja-asiakkaillemme mittavia keskittämisetuja, joista merkittävin on rahanarvoinen OP-bonusjärjestelmämme. Vuonna 2020 palkitsimme omistaja-asiakkaitamme bonuksilla 316 tuhannen euron arvoisesti.

Toimipaikkamme sijaitsee Korpilahden keskustassa osoitteessa Martinpolku 23, Korpilahti. Alustavan aikataulun mukaan muutamme 17.5.2021 uuteen toimitilaan osoitteeseen Korpilahdentie 13, Korpilahti.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää monipuolisista pankki- ja vakuutuspalveluistamme, varaa oma henkilökohtainen neuvotteluaikasi numerosta 0100 0500. Voit myös varata ajan verkkopalvelusta tai jättää yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen korpilahden@op.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.