Nuoret kaverukset vierekkäin

Kesäduuni OP Kymenlaakson piikkiin - 60 kesätyöpaikkaa nuorille

Hei sinä 15–17-vuotias nuori,

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Kymenlaakson tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 13.3.–14.4. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä. 

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa.  

Tutustu haettavissa oleviin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla tuettuihin kesätyöpaikkoihin alempaa löytyvästä linkistä.

Hae kesätöitä N.Y.T. - viimeistään pe 14.4.

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukon lopusta kultakin riviltä. Taulukosta löydät myös yhteystiedot, mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. 

  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. 
  • Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 14.4.2023 klo 23:59.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito 
  • aiempi työkokemus ja työnantajat 
     

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun! 

 

Kesäduuni OP:n piikkiin jo kymmenennen kerran

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. OP Kymenlaakso lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.  

Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänäkin vuonna yli 2000 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kymmenes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin. 

Lisätietoa kampanjasta ja kaikki mukana olevat osuuspankit löytyvät täältä