OP Kymenlaakson henkilökuntaa

10 vinkkiä vastuullisempaan arkeen

Pienillä, mutta sitäkin merkittävämmillä valinnoilla turvaat oman ja läheistesi selviämisen läpi arjen haasteiden. Kokosimme 10 vinkkiä, joiden avulla voit tehdä arjestasi sujuvampaa ja vastuullisempaa.

 

Kaksi korttia

Kun käytössäsi on kaksi korttia, et joudu pulaan, jos toinen kortti ei toimi, katoaa tai varastetaan. Kun molemmat kortit ovat omasta pankistasi, on tapahtumien seuraaminen helppoa OP-mobiilissa tai op.fi -palvelussa.

Lue lisää: Kaksi korttia sujuvaan arkeen

Essi Söderholm, asiakasneuvoja

 

Henkivakuutus

Henkivakuutus on erityisen tärkeä, jos olet vastuussa perheesi toimeentulosta, sinulla on lapsia tai sinulla on lainaa. Pahimman sattuessa läheisesi voivat käyttää korvaussumman niin kuin parhaaksi näkevät, esimerkiksi sujuvan arjen jatkumiseen.​

Tutustu tarkemmin: Henkivakuutus

Tuomas Tukia, asiamies, Pohjola Vakuutus

 

Korkokatto

Korkokatto suojaa korkojen nousulta ja tuo turvaa taloudenhallintaan. Korkokatolla asetat lainasi viitekorolle ylärajan, jonka yli se ei nouse Korkokaton voimassaoloaikana. Korkokaton voit ottaa vanhaan tai uuteen lainaan haluamallesi ajanjaksolle, jopa 14 vuodeksi.

Lisätietoja löydät täältä: Korkokatto

Maija Käppi, asiakkuusasiantuntija

 

Kulutusluotot

Kulutusluotolla rahoitat elämäsi pienet tai suuret hankinnat. Kulutusluoton hakeminen osuuspankista on helppoa ja turvallista: saat rahoituksen fiksulla korolla ja lainan takaisinmaksu onnistuu joustavasti.

Tutustu ja tee hakemus kätevästi verkossa: Kulutusluotot

Sari Ruhanen, asiakkuusneuvoja

 

Edunvalvontavaltuutus

Miten ja kuka hoitaa juoksevia asioita, jos sinun tai läheisesi toimintakyky laskee tilapäisesti tai pysyvästi? Edunvalvontavaltuutuksella voit sopia siitä etukäteen.

Lisätietoja löydät täältä: Edunvalvontavaltuutus

Marleena Fontell, lakipalveluneuvoja

 

Lapset ja raha

Oman tilin ja kortin avulla lapset ja nuoret voivat harjoitella rahankäyttöä turvallisesti. Tilille voi säästää esimerkiksi saadut lahjarahat ja maksaa viikkorahat. Yli 7-vuotias lapsi voi seurata itse tilitapahtumia verkossa.

Tutustu lasten ja nuorten pankkiasioihin: Pankkipalvelut 7-14-vuotiaalle

Antti-Pekka Raasu, asiakkuusasiantuntija

 

Säästäminen

Kuukausisäästäminen on oiva tapa varautua yllättäviin menoihin. Alkuun pääset jo 10 eurolla kuussa, mutta suuremmalla säästösummalla kerrytät varallisuuttasi vielä nopeammin.

Aloita nyt: Kuukausisäästäminen

Anni Vanhala, asiakkuusneuvoja

 

Talouden tasapaino

Paljonko sinulla kuluu kuukaudessa pakollisiin menoihin ja hupeihin? Jääkö rahaa säästöön? Talouden tasapaino auttaa sinua hahmottamaan millaisia tuloja ja menoja sinulla on sekä karsimaan turhia menoja.

Ota palvelu käyttöösi: Talouden tasapaino

Jenni Viljasuo, asiakasneuvoja

 

Vakuutusturva

Vakuutukset ovat turvanasi, jos vahinko sattuu tai elämä heittää eteen yllätyksiä. Pohjola Vakuutuksesta saat itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Tutustu etuihin ja palveluihin: Pohjola Vakuutus

Niina Dahl, vakuutusneuvoja, Pohjola Vakuutus

 

Vakavan sairauden turva

OP Vakava sairaus ja henkiturva kattaa jopa 17 Suomessa yleisesti esiintyvää vakavaa sairautta. Vakuutus on voimassa koko maailmassa, työ- ja vapaa-ajalla ilman urheilurajoituksia.

Tutustu tarkemmin: OP Vakava sairaus ja henkiturva

Kiia Salovirta, asiakkuusasiantuntija