Pilvikuva

Edut OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaanamme saat etuja mm. erilaisista tapahtumista Kymenlaakson alueella.

Edut hyödynnät helposti älypuhelimellasi, kun lataat siihen OP-mobiilin eli saman sovelluksen, jolla hoidat kätevästi päivittäiset pankki- ja vakuutusasiasi.

Avaa puhelimesi sovelluskauppa ja kirjoita hakusanaksi OP-mobiili. Sovellus on ilmainen ja se on saatavilla iPhonelle sekä Android- ja Windows-puhelimille. Saat tarvittaessa opastusta konttoreissamme.

Paikalliset edut löydät OP-mobiilista näin: Muut > Omistaja-edut > Edut ja tapahtumat > OP Kymenlaakso

Päivitämme etuja koko ajan, joten kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa ajankohtaiset edut OP-mobiilista. Vinkkaamme uusista eduista myös OP Kymenlaakson Facebookista.

Tallelokerot

Pankkimme tallelokerot ovat vain omistaja-asiakkaidemme vuokrattavissa.

Lapsi omistaja-asiakkaaksi - alennusta lainan toimitusmaksusta tai lahjakortti Actionparkiin

Kun perheen lapset liitetään lainan ottamisen yhteydessä omistaja-asiakkaiksi, annamme 100 euroa alennusta lainan toimitusmaksusta jokaista omistaja-asiakkaaksi liitettyä lasta kohden. Etu koskee asuntolainoja sekä kulutusluottoja.

Vaihtoehtona toimitusmaksualennukselle saat kaikille omistaja-asiakkaaksi liitettäville lapsille koko päivän rannekkeet Actionparkiin (arvo 18 e).

Subwayn lahjakortit 18-25 -vuotiaille uusille omistaja-asiakkaille

Uusi, herkullinen etu nuorille aikuisille: 2 x 10 euron arvoinen Subway-lahjakortti, joka käy sekä Kotkan että Kouvolan Subway-ravintoloihin (Jumalniemi, Pasaati, Veturi ja Manski).

Lahjakortit saat liittymällä omistaja-asiakkaaksi vuoden 2019 aikana.

Päivittäispalvelut vuodeksi maksutta 26-30 -vuotiaille uusille omistaja-asiakkaille

Saat käyttöösi OP-verkkopalvelun, käyttötilin, verkkotiliotteen ja OP-Visa -kortin maksutta vuoden ajaksi (norm. 5,65 e/kk = 67,80 e/v). Maksuttoman vuoden jälkeen omistaja-asiakkaan etuhinta päivittäispalveluille on 2,95 e/kk.

Edun saat liittymällä omistaja-asiakkaaksi vuoden 2019 aikana.

Omistaja-asiakkaana äänesi kuuluu päätöksenteossa ja tuotekehityksessä

Omistaja-asiakkaat ovat mukana koko OP Ryhmän päätöksenteossa joka tasolla. Myös tuote- ja palvelukehityksessä omistaja-asiakkaiden ääni kuuluu vahvasti. Anna oman äänesi kuulua! Kun liityt Omistaja-asiakasyhteisöön, vaikutat oman osuuspankkisi toimintaan.