Pankin henkilökunta syksyllä

Tervetuloa asioimaan

Niinijokivarren Osuuspankki sai alkunsa, kun Mellilän Seudun Osuuspankki sulautui Niinijoen Osuuspankkiin 28.2.2019. Samassa yhteydessä pankin nimi muutettiin Niinijokivarren Osuuspankiksi. Toimimme Loimaan kaupungin alueella ja palvelemme asiakkaitamme sekä Mellilän että Niinijoen konttoreissa. Pankillamme on myös kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme mm.

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa

”Vanhimman voimalla, pitkällä perinteellä, turvalliseen tulevaisuuteen” - Niinijoen Osuuskassa perustettiin 12.11.1902, joten juuriltaan Niinijokivarren OP  on Suomen vanhin OP Ryhmässä toimiva osuuspankki. Kahden vakavaraisen naapuripankin, Mellilän Seudun OP:n ja Niinijoen OP:n, yhdistymisen tarkoituksena oli turvata paikallinen pankkipalvelu ja varmistaa sen monipuolisuus, joustavuus ja henkilökohtaisuus kustannustehokkaasti.

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Vahvan vakavaraisuutemme avulla luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme.