Hippo-hiihdot 2024 - omatoimiseen tyyliin

Tänä talvena Hippo-hiihdot hiihdetään omatoimiseen tyyliin. Osallistua voi koko Pohjois-Savon alueelta. Ilmoittautuminen alkaa 26.2.2024.

Haluamme kannustaa lapsia liikkumaan ja järjestämme perheiden iloksi omatoimiset Hippo-hiihdot. Jokainen lapsi voi hiihtää turvallisesti omalla lähiladulla perheensä – tai vaikkapa kummin tai mummin kanssa. Osallistuja saa itse valita hiihtämänsä matkan ja hiihtotyylin. Ja jokainen osallistuja palkitaan diplomilla ja osallistumispalkinnolla!

Ohjeet:

  • Hiihtosuoritukset ajalla 26.2.-17.3.2024, jos teet useamman suorituksen, laske matkat yhteen ja tee yksi ilmoitus.
  • Osallistua voi koko Pohjois-Savon alueelta, suorituspaikkana itse valittu latu - lähilatu, hiihtoareena, aurinkolatu jäällä, latu hiihtolomamatkalla.
  • Jokainen hiihtäjä saa itse valita sopivan matkan ja hiihtotyylin.
  • Ei ikärajaa.
  • Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. OP Pohjois-Savo ei ole vakuuttanut osallistujia.
  • Ilmoita osallistujan tiedot viimeistään su 17.3.2024 klo 23.59, postitamme diplomin ja osallistumispalkinnon kuukauden sisällä.
  • Täytäthän jokaisen lapsen tiedot erikseen.

Voit halutessasi lähettää meille kuvan pienestä hiihtäjästä joko Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Julkaisemme kuvia pankin some-sivuilla, joten lähettämällä kuvan annat meille luvan julkaista sen pankin some-kanavissa ja OP Mediassa. Voit myös halutessasi julkaista suorituksen omaan julkiseen Instagram-profiiliin tägäämällä @op.pohjoissavo. Jaamme kuvia, joihin meidät on tägätty.

Vuoden 2024 omatoimiset Hippo-hiihdot järjestetään yhteistyössä Leppävirran Virin kanssa.

Osallistu arvontaan!

Kaikkien omatoimisiin Hippo-hiihtoihin osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti koko perheen kylpyläkäyntiin voittajan valitsemaan pohjoissavolaiseen kylpylään. Voittaja arvotaan 18.3. ja voitosta ilmoitetaan huoltajalle sähköpostitse.

Kiitos, kun olet mukana hiihtämässä <3 - hiihdämmekö yhdessä Pohjois-Savon vai kenties koko Suomen ympäri?

Hippo-yhteistyö urheiluseurojen kanssa on osa pankin vastuullisuustyötä ja -ohjelmaa. Sen tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle pohjoissavolaiselle lapselle ja nuorelle vapaa-ajan harrastus sekä tukea lasten liikkumista myös erilaisten matalan kynnyksen liikuntatapahtumien kautta.

Tämän päivän teko, huomisen hymy.