Reppukeräys2020

OP:n ja HOPE ry:n Reppukeräys 1.-31.7.

Reppu joka selkään - koulureppukeräys kuopiolaisille vähävaraisten perheiden lapsille.

HOPE ry ja OP keräävät neljättä kertaa yhteistyössä heinäkuun 2020 ajan koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille yhteensä 70  paikkakunnalla. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla koulurepun tai penaaliin keräyspisteeseen.

Kampanja alkaa keskiviikkona 1. heinäkuuta ja jatkuu 31. heinäkuuta asti. Kuopiossa OP Pohjois-Savo, OP Tuusniemi ja Pohjola Sairaala yhdistävät keräysvoimansa. Lahjoituksen voi toimittaa heinäkuussa keräyspisteisiin Kuopiossa:

  • OP Pohjois-Savon Kuopion konttoriin (Puijonkatu 25), ma-pe klo 9.30-16.30
  • OP Tuusniemen Kuopion konttoriin (Kauppakatu 49), ma-pe klo 10-13
  • Pohjola Sairaalan Kuopion toimipisteeseen (Leväsentie 1), ma-pe klo 9–18 ja la-su klo 11-17

Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu. Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja esimerkiksi kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyyn. Reppukeräyksellä pyritään siihen, että jokaisella koululaisella olisi koulujen alkaessa upouusi reppu.

Lahjoituspisteillä voi myös kirjoittaa terveisensä repun saajalle reppuun sujautettavalle kortille. Koronatilanteen vuoksi lahjoittaminen on mahdollista myös postitse osoitteeseen Reppukeräys, PL 308, 00013 OP. Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle HOPE ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville.

Pohjola Vakuutus osallistuu myös keräykseen lahjoittamalla jokaisen koulutien aloittajan reppuun ledvalon toivottamaan turvallista koulutietä.