OP:n ja HOPE ry:n Reppukeräys on päättynyt

123 x lämmin kiitos lahjoituksista Reppukeräykseen!

HOPE ry Kuopio ja OP Pohjois-Savo keräsivät heinäkuussa yhteistyössä koulureppuja ja penaaleja, jotka lahjoitettiin vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille. Keräyksemme tuotti tänä vuonna mahtavat 123 reppu, 22 penaalia sekä paljon koulutarvikkeita. Lämmin kiitos kaikille lahjoittaneille! 

Reppukeräys 2022 -kampanja lyhyesti:

Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu. Reppukeräyksellä halutaan varmistaa, että mahdollisimman moni lapsi saa uuden koulurepun koulutien alkaessa, ja myös isompien lasten ja nuorten koulurepuille on tarvetta. Kampanja oli käynnissä 11.-29.7., jona aikana lahjoituksen voi toimittaa pankin Kuopion konttorin keräyspisteeseen (Puijonkatu 25), ma-pe klo 9.30-16.30. Pankki haastoi tänä vuonna keräykseen mukaan myös paikallisia yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.

Keräys järjestettiin tänä vuonna kuudetta kertaa Kuopiossa.Pankki toimittaa reput ja penaalit paikalliselle HOPE ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville. Tehdään yhdessä hyvää!