Oletko kiinnostunut työskentelemään kesäkahvilassa, olla apuna urheiluleirillä tai viettää aikaa senioreiden kanssa?

OP Raasepori tarjoaa 15-17 vuotiaille nuorille mahdollisuuden ensikosketukseen työelämään. Kesällä 2018 lahjoitamme kesätyön 50 nuorelle. Yhdistys OP Raaseporin toiminta-alueella tarjoaa nuorelle kesätöitä OPn piikkiin kahdeksi viikoksi koulujen kesälomien aikana. Työnantajasi on yleishyödyllinen yhdistys OP Raaseporin toiminta-alueella. 

Tutustu töihin ja hae työtä OPn piikkiin viimeistään 30.4.2018. Voit hakea töitä yhdistykseen joka saa lahjoituksen OP Raaseporilta jos olet täyttänyt 15 enne 4.6 ja et ole täyttänyt 18 ennen 9.8. Lähetä erillinen työhakemus jokaista työtä kohti jonka haet. Voit ottaa vastaan vain yhden kesätyön joka saa osuuspankilta lahjoituksen.

Seuraavat yhdistykset hakevat kesätyöntekijöitä:

EIF

Söker hjälpledare till fotbollsskolan för barn. Fotbollsskola ordnas i två repriser (juni och augusti). Förutom detta önskar EIF föra fram flickfotbollen och söker funktionärer till hemmamatcherna, speciellt damernas hemma matcher. Dessutom behöver EIF få sina klubblokaliteter uppstädade. Lokaliteten är i stort behov av grundlig städning och ommöblering till vilket ett par ungdomar tillsammans med andra frivilliga vuxna skulle genomföra när det är lugnare i fotbollssäsongen. 

EIF anställer 4 ungdomar under sommaren.

Intresserad? Skicka din ansökan till eifjuniorer(a)gmail.com

Karis Ungdomsförening

Söker hjälp med att underhålla sina fastigheter, dessutom fyller föreningen 120 år 2019 så det finns en hel del att fixa. Tex gräsklippning, uppordnande av lagerutrymmen osv. Föreningen kommer också att ha en del renoveringar på gång plus att taket målas i sommar. Planer finns för caféverksamhet under sommaren.

Karis ungdomsförening anställer en person till caféet och en allmän hjälpreda.

Intresserad? Skicka din ansökan till borgkila(a)gmail.com

Hurja piruetti

Tarjoaisimme kesätyötä 2 viikoksi 2 nuorelle puvuston hoidon ja tanssiopiston päivittäisten askareiden parista. Meillä nuori pääsisi ohjatusti kertomaan työpäivästään sosiaalisessa mediassa. Työtehtäviin lukuvuoden päätteeksi kuuluisivat mm. puvuston järjestely ja huolto, kevyet hallinnolliset tehtävät (ohjatusti) ja tanssisalien siistiminen esim. tarvikkeiden huolto.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi katja.kongas(a)hurjapiruetti.com

Scoutföreningen Karis Flickorna

Vi önskar anställa två ungdomar för att före lägret sköta planering och förberedelser, samt under lägret förverkliga och dra program för scouterna. Vi önskar erbjuda två ungdomar möjligheten för sommarjobb under tiden 16-27.7 (v. 29 och 30).

Karis flickorna arrangerar scoutläger tillsammans med föreningen Karis gossarna i Hållsnäs, Svartå, 20.-25.7. Deltagarna är våra medlemmar i åldern 7-15 år. Vi uppskattar att totalt ca 70 barn deltar i lägret.

De två anställda handleds av vuxna scoutledare i åldern 20-40 år som ansvarar för arrangemangen.

Intresserad? Skicka din ansökan till hanna.e.tallberg(a)gmail.com

Prästkullanejdens hembygdsförening r.f

Prästkullanejdens hembygdsförening r.f  är en ungdoms- och hembygdsförening. Vår förening upprätthåller det privata tvåspråkiga gruppfamiljedaghemmet Prästkragen som finns på Ingvalsbyvägen, Tenala. Vi erbjuder två ungdomar jobb i gruppen med barnverksamheten. Tillsammans med oss på dagiset får de sköta om vår gård, delta i köks och städverksamheten. Man får också erfarenhet av att vara med en Torglördag på sommartorget invid vårt föreningshus Malmåsa där vi har cafeverksamhet under sommar lördagar. Vi brukar också hålla ett barnjippo på en av våra torglördagar, då man kan vara med och planera samt dra verksamheten.

Intresserad? Skicka din ansökan till  prastkragensdaghem(a)gmail.com

Tenala idrottsförening

Vi anställer en ungdom för att syssla med fastighetsskötsel, gårdsarbeten, skötsel och inventering av föreningens material m.m.

Intresserad? Skicka din ansökan till dennis.wikstedt(a)pp.inet.fi

Billnäsin ratsastajat ry.

Yhdistyksemme Billnäsin Ratsastajat r.y. olisi palkkaa kaksi nuorta kahdeksi viikoksi. Meidän seuralla on esim. projektina rakentaa ja raivata maastoesterataa mihin tarvitaan aikaa ja käsiä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus kati.raisane(a)gmail.com

Lappvik FBK

Lappvik FBK skulle vara intresserad av att anställa en ung person för lätta utejobb på brandstationen och Lappvik danslave. 

Intresserad? Skicka din ansökan till lappvikfbk(a)gmail.com

Lappvik Hem och skola

Lappvik Hem och skola anställer 2 ungdomar för att fungera som ledare på dagsläger för lågstadieelever under perioden 4-15.6.2018. Jobbet går ut på att ordna verksamhet, ex. pyssel, utelekar, bakning etc.

Intresserad? Skicka din ansökan till tove.sjoberg(a)pp.inet.fi

Lappvik Hem och Skola palkkaa 2 nuorta joiden tehtävä on toimia päiväleirin vetäjinä alakouluikäisille, ajalla 4-15.6.2018. Työsi on järjestää toimintaa leirillä, esim. askartelua, ulkoleikkejä, leivontaa jne. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tove.sjoberg(a)pp.inet.fi

Lappvik Bya- och egnahemsförening / Lappohjan Kylä- ja omakotitaloyhdistys

Vi anställer en ungdom för att uppdatera våra hemsidor. Ta nya bilder, skriva nya texter både på svenska och finska. Med översättningar hjälper vi till.

Intresserad? Skicka din ansökan till tove.sjoberg(a)pp.inet.fi

Palkkaamme yhden nuoren jonka tehtävä on päivittää yhdistyksen kotisivut. Ottaa uusia valokuvia, kirjoittaa uusia tekstejä sekä ruotsiksi että suomeksi. Autamme käännösten kanssa jos tarvetta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tove.sjoberg(a)pp.inet.fi

DUV i Västnyland rf.

Anställer 4 ungdomar.
Den första i juni då vi behöver extra resurser med på en resa till Kolmården och Astrid Lindgrens värld.
Resan varar en vecka (mycket långa dagar), den andra veckan som extra stöd och aktiverare på boenden i Ekenäs. Vi står för resekostnaderna.

I augusti skall vi ordna idrottskarneval för personer med speciella behov. Till den inbjuds deltagare från DUV-föreningar i hela svensk-Finland. Vi behöver hjälp under veckan före för att sköta en massa olika förberedelser och att koordinera boenden, tävlingslistor, nummerlappar mm. Under karnevalveckoslutet behövs hjälp med bl. servering av mat, mätningar av hopp och kast samt tidtagningar på idrottsplanen samt mycket mycket mera.( Långa dagar här också) Vi brukar också ordna lite uppvärmning och träning för våra deltagare veckorna innan tävlingarna. Då behöver vi också hjälpledare med.

Intresserad? Skicka din ansökan till nanny.sundstrom(a)pp.inet.fi

Dragsfjärds Ungdomsförening

Anställer 2 ungdomar som jobbar för oss ett par veckor inkommande sommar. Det jobb som vi har i åtanke är främst målning av ytterfönster men om vi råkar ha någon tillställning samtidigt som de är hos oss kan de säkert hjälpa till med biljettförsäljning, etc.

Intresserad? Skicka din ansökning till stig.m.soderstrom(a)gmail.com

Slow Food Västnyland r.f.

Vi anställer en ungdom. Vår jobbare får gärna komma från landsbygden; gärna Prästkulla, Tenala eller Snappertuna och ha tillgång till moped eller cykel, för ett uppdrag skulle vara att dela ut Närmatsguiden. F.ö. finns vårt kontor på Luckan Raseborg, på Torggatan 3 i Karis. 

Intresserad? Skicka din ansökan till bitte.westerlund(a)gmail.com

Ekenäs Tennisklubb rf

Vi söker en sommarjobbare till våra utomhusbanor under sommaren. Till arbetsuppgifterna hör underhållande av tennisbanor och uteområden, städning av omklädningsrum, kioskförsäljning, försäljning och bokning av speltider, kundservice mm. 

Intresserad? Skicka din ansökan till nina.etk(a)gmail.com

Föreningen Folkhälsan i Ekenäs

Vår förening erbjuder arbete för två ungdomar i Ekenäs. Arbetsuppgiften är att vara hjälpledare för simskola och sommarklubb. 

Intresserad? Skicka din ansökan till eva.fagerlund(a)luukku.com

Västnyländska Ungdomsringen r.f.

Västnyländska ungdomsringen rf anställer 1 st ungdom. Sommarjobbet innebär mest biljettförsäljning till sommarteatern, både ifrån kansliet på Torggatan 3 i Karis och nere vid Raseborgs slottsruiner. Som ungdomsförbund anställer vi gärna just ungdomar för att erbjuda dem en första chans till arbete. I gengäld kan vi erbjuda ett roligt och varierande arbete på en trygg arbetsplats. För många är det här även en första kontakt med teater- och föreningsvärlden samt med kundservice.

Intresserad? Skicka din ansökan till info(a)vnur.org

Dönsby Byaförening

Vi anställer en ungdom. Vi tänkte öppna ett litet museum/ konstgalleri i sommar så det är främst det som vi tänkte att kunde vara sommarjobbet. Vi skriver också en bok om Dönsby så kanske det också skulle vara att transkribera en intervju.

Intresserad? Skicka din ansökan till nora.garusi(a)gmail.com

Skogby Byaråd rf

Vi har startat ett projekt Skogby portal där Skogby byaråd fungerar som administratör och projektledare. som temat för i år 2018 har vi Våra vackra byar! Vi håller på att utarbeta nya digitala medier/hemsida i samarbete med Axxell/Datanom-linje som bäst och vi är i behov av nya sätt att marknadsföra oss. Vi anställer en ungdom som jobbar med detta some projekt. Vi kommer att ta i bruk nya informationskanalen för oss, men som ungdomarna använder. Snap chat och Instagram och att tillverka Snap-filter etc.

Intresserad? Skicka din ansökan skogbybyarad(a)gmail.com

Dragsfjärd idrottsklubb rf

Vi söker en eller två lekfulla glada ungdomar som fyllt 15 år, som med ansvar kan leda en grupp barn, hålla påhittiga och rörliga lekar i några timmar per dag under 2 veckor i juni.

Intresserad? Skicka din ansökan till annette.viljanen(a)hotmail.com

Fiskarsin urheilijat ry

Yhdelle nuorelle olisi kesätyöpaikka ja työ olisi majojen siivousta/järjestelyä jne. perustyötä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus tiina.oksanen(a)raasepori.fi

Hembygdens Vänner i Snappertuna rf

Vi anställer en ungdom som jobbar med fastighetsskötsel såsom målarbete, gårdssysslor runt föreningshuset mm.

Intresserad? Skicka din ansökan till hvsnappertuna(a)gmail.com

Fiskars Hembygdsförening r.f.

Fiskars hembygdsförening r.f. som upprätthåller Fiskars museum och Pojo lokalhistoriska arkiv i Fiskars. Vi erbjuder jobb för en ungdom i vårt sommarcafé eller i vår övriga verksamhet ”levande historia” på museiområdet sommartid. Behovet finns under perioden mitten av juni till mitten av augusti.

Intresserad? Skicka din ansökan till info(a)fiskarsmuseum.fi

Tammisaaren Keilailuliitto

Tammisaaren keilailuliitto palkkaa yhden kesätyöntekijän talonmiehen työtä tekemään. Aika olisi heti kesäkuun alusta, päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pauli.pajunen(a)hus.fi

Ekenäs segelsällskap

Ekenäs segelsällskap anställer 2 ungdomar med att hålla seglingskurser under sommaren.

Intresserad? Skicka din ansökan till lomberganna(a)gmail.com

Kanotklubben Wågen

Vi anställer i sommar 4 ungdomar som får jobba i vår sommarkiosk samt fungera som hjälpledare i våra paddlingskurser under sommaren.

Intresserad? Skicka din ansökan till thomas.malmsten(a)geberit.com

HIK Friidrott

Anställer 2 ungdomar till glasskiosken vid Bulevarden i Hangö.

Intresserad? Skicka din ansökan till anni.tuohimaa(a)gmail.com